ویزا شنگن، ویزا اروپا
ویزای شنگن چیست؟
ویزای شنگن سند صادر شده توسط مقامات کشور عضو منطقه شنگن به افراد علاقه مند برای بازدید و یا سفر به منطقه شنگن است.
محدوده شنگن کجاست؟
محدوده شنگن یا منطقه شینگن از ۲۶ کشور تشکیل شده که موافقت کرده اند اجازه حرکت آزاد شهروندان خود را در درون این محدوده به عنوان یک کشور واحد بدهند. منطقه شنگن اکثر کشورهای اروپایی را پوشش می دهد ، به جز انگلستان و کشورهایی مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس ،و ایرلند که به زودی به توافقنامه می پیوندند. کشورهایی هم وجود دارند که بخشی از اتحادیه اروپا نیستند ولی جزیی از منطقه شنگم به حساب می آیند مانند نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین.
کشورهای عضو محدوده شنگن:
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، کشور پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین در عضویت شینگن هستند.
چه کسانی برای ورود به حوزه شنگن نیاز به ویزا دارند؟
بازدیدکنندگان کشورهای عضو مناطق غیر شنگن برای ورود به منطقه شنگن نیاز به ویزا دارند، در این مورد بعضی کشور ها استثنا هستند، ولی برای ایرانیان ویزای شنگن الزامی است
بیمه مسافرتی ویزا شنگن
تمامی مسافرانی که قصد ورود به منطقه شنگن از خارج منطقه شنگن را دارند باید دارای بیمه مسافرتی با پوشش کامل منطقه شنگن با حداقل پوشش ۳۰/۰۰۰ یورو باشند.
شرایط اصلی و مدارک ویزای شنگن
۱. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
۲. ۶ قطعه عکس ۴*۶ رنگی ، تمام رخ ، با زمینه سفید و بدون روتوش
۳. اصل شناسنامه به همراه یک سری کپی در صفحه A4
۴. اصل سند مالكيت
۵. گواهي تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک،همراه با پرینت ۶ ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری.کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب های سپرده (با حداقل مانده ۵۰ میلیون برای هر نفر)
۶. مدرک شغلي :
براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت دانشجويي يا عضويت هيات علمي و یا حکم استخدامی عضوهیئت علمی
براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..): روزنامه رسمي شركت همراه با اساسنامه شركت به همراه کپی
براي كارمندان بخش دولتي :آخرین حکم کارگزینی وآخرین فیش حقوقی
کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كارهمراه باگواهی سابقه بیمه.
براي كسبه: جواز كسب / كارت بازرگاني .
۷. ارائه ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا)
شرایط ویزای شنگن چیست؟
این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شینگن هستند. البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.
یک ویزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است.
همچنین تعداد دفعات ورود شما به محدوده شینگن در ویزای شما توسط یک کد مشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد.
کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شینگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.
کد ۲ و ارقام بالاتر به معنی آن است که به دفعاتی که در ویزا مشخص شده می توانید به شینگن وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.
کد نامحدود (مالتی پل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شینگن وارد و خارج شوید.
انواع ویزای شنگن هم مهم است، ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود:
ویزای نوع A ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C ویزای توریستی است.
ویزای نوع D ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید،دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید.
داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند.
مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.
راههای دریافت ویزا شنگن
ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد.
راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و … می باشند.
به تازگی به نقل از یک مرکز معتبر مطالعاتی در سوئیس گزارش داده است که کشور ایران از نظر شانس دریافت ویزا و اجازه سفر به دیگر کشورهای دنیا (با اجازه سفر به ۱۴ کشور دنیا بدون ویزا) در رتبه های آخر فهرست شانس دریافت ویز قرار دارند.
برطبق این گزارش رسمی، کشورهای فنلاند، دانمارک وآمریکا با اجازه سفر به ۱۳۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا اول هستند و کشورهای آلمان، ایرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ کشور جهان بدون نیاز به ویزا به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.
محشر دات کام سایتی قدیمی و پربازدید!. تبلیغات در محشر دات کام به صورت کلیکی، گزینه خیلی خوب و مقرون به صرفه ای برای تبلبغات است. هر کلیک فقط 100 تومان!اگر مطلب "ویزا شنگن، ویزا اروپا" برای شما مفید بوده است با کلیک بر روی آگهی های زیر از ما حمایت کنید و در صورت تمایل برای درج آگهی در صفحه مربوط به: ویزا شنگن، ویزا اروپا در وب سایت محشر، با شماره 09123833830 تماس بگیرید و یا واتس آپ پیام بدید
مطلب ویزا شنگن، ویزا اروپا را برای دوستان خود ارسال کنید
ارسال ویزا شنگن، ویزا اروپا در فیسبوکارسال ویزا شنگن، ویزا اروپا در تویتر
ارسال ویزا شنگن، ویزا اروپا در واتس آپ
ارسال ویزا شنگن، ویزا اروپا در تلگرام
خبرخوان ویزا شنگن، ویزا اروپا