راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت
ایران دارای ظرفیتهای فراوانی در سیستم پزشکی و درمانی است.
حتما دیدهاید که برخی از افراد برای انجام خدمات پزشکی و درمانی خود به کشورهای دیگر سفر میکنند. این افراد برای ورود به کشور مقصد و استفاده از خدمات مربوط به درمان، باید ویزای درمانی کشور موردنظر را دریافت کنند.
از سوی دیگر، تابعین کشورهای دیگر که برای انجام خدمات پزشکی به ایران میآیند، باید برای اخذ ویزای درمان ایران اقدام نمایند.
کشور ایران نیز مانند دیگر کشورهای دنیا برای پذیرش بیمارهای بینالمللی قوانین خاصی دارد که فرد متقاضی ملزم به رعایت آن و داشتن فاکتورهای لازم میباشد. یکی از این فاکتورها، دریافت دعوتنامه از سوی بیمارستان یا پزشک معتبر در ایران است.
در این موارد تنها مرکزی معتبر شناخته میشود که دارای مجوز IPD باشد. در ادامه این مقاله مجوز IPD را معرفی کرده و اطلاعاتی در مورد اخذ ویزای ایران در اختیارتان قرار میدهیم. با ما همراه باشید.
این ظرفیتها در کنار قیمتهای کاملا رقابتی ارائه شده توسط بیمارستانهای دارای مجوز IPD سبب شده است، ایران به کشوری محبوب برای گردشگران سلامت تبدیل شود.
این بیماران قادر خواهند بود خدمات مورد تقاضای خود را به کمک شرکتهای تسهیلگری از جمله گروه گردشگری سلامت پارس و در بیمارستانهای دارای بخش IPD دریافت نمایند.
در این مطلب در سایت محشر دات کام، با عنوان راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت، قصد داریم به معرفی بخشهای مختلف بیمارستانهای دارای مجوز IPD بپردازیم.
اگر شما هم در حوزه گردشگری سلامت (هلث توریسم) فعالیت میکنید و یا قصد ورود به این حوزه را دارید، این مقاله را مطالعه کنید.
ضمنا بخش هلت.محشر در آدرس health.mahshar.com مرجع رایگان، بین المللی و چند زبانه بانک اطلاعات پزشکان و دندانپزشکان ، بیمارستان ها ، کلینیک ها و مراکز درمانی ، داروخانه ها ، مراکز فیزیوتراپی ، مراکز تصویربرداری ، آزمایشگاه ها ، شرکت های پزشکی میباشد و فعالین این موارد میتوانند به صورت رایگان اطلاعات خود را ثبت نمایند.
ویزای درمان ایران
سفر کردن همیشه به معنی گشتوگذار و تفریح نیست. گاهی اوقات افراد برای استفاده از فرصتهای تحصیلی یا شغلی به کشور دیگری سفر میکنند، قصد تجارت یا سرمایهگذاری دارند و در برخی مواقع نیز برای ازدواج و اقامت دائم به کشور دیگر میروند. با هر انگیزه و هدفی که سفر میکنید، ابتدا باید ویزای مربوطه را دریافت کنید تا اجازه ورود به کشور مقصد و انجام فعالیتهای مشخص شده را داشته باشید.
یکی از مهمترین دلایلی که افراد را وادار به سفر میکند، استفاده از خدمات پزشکی و درمانی کشور مقصد است. برخی از کشورها از سیستم درمانی مجهز و پیشرفتهای برخوردار هستند و پزشکان بسیار خوبی را در اختیار دارند. این کشورها میتوانند بر روی گزینه توریسم درمانی سرمایهگذاری کرده و از طریق پذیرش بیمارهای بینالمللی، درآمد کلانی را وارد کشورشان کنند.
در واقع توریسم درمانی یکی از شاخههای مهم صنعت گردشگری است که در سالهای اخیر موردتوجه بسیاری از کشورها، خصوصا کشورهای جهان سوم، قرار گرفته است.
با توجه به اینکه کشور ایران از جهات گوناگون بسیار غنی بوده و منابع طبیعی متعدد، بیمارستانهای مجهز و پزشکان حاذقی را در دست دارد، بر روی این گزینه تمرکز کرده و تمام تلاش خود را برای جذب بیماران از دیگر کشورها، خصوصا کشورهای اطراف، بکار میگیرد.
اتباع کشورهای خارجی که برای استفاده از خدمات سلامتی و درمانی به ایران سفر میکنند، باید ویزای درمان ایران را دریافت نمایند. ویزای درمان ایران یک ویزای کوتاه مدت است که به بیمار اجازه میدهد به مدت ۹۰ روز برای انجام معالجات پزشکی و استفاده از خدمات درمانی در این کشور اقامت داشته باشد.
این ویزا شامل مواردی چون چکاب، خدمات پزشکی، درمانی، سلامتی، خدمات زیبایی و حتی استفاده از منابع طبیعی مانند آب گرم میباشد.
دپارتمان IPD
IPD در بیمارستانهای کشور اعم از دولتی و خصوصی به نیازهای زیر پاسخ میدهد
- بررسی وضعیت بیمار قبل از سفر به ایران و اعلام قیمت و جزئیات درمان
- هماهنگی با پزشک معالج و واحدهای بیمارستان اعم از درمانگاه، پاراکلینیک، اتاق عمل، بخش بستری، ترخیص و امور مالی جهت تسهیل فرآیند تشخیص و درمان و ارتباط با ارجاع کننده بیمار.
- انجام برآورد هزینه تقریبی درمان و اعلام آن به بیمار پیش از سفر.
- ارتباط با ارجاع دهنده بیمار و تعامل بر اساس قرارداد معتبر.
- هماهنگی با بخشهای پشتیبانی خارج از بیمارستان جهت خدمات مورد نیاز بیمار و همراهان وی اعم از استقبال و بدرقه فرودگاهی، هتل، مترجم وسایر نیازهای رفاهی و گردشگری.
اعضای دپارتمانIPD
فردی است که مسئول پی گیری کلیه خدمات غیر پزشکی یک بیمار خارجی است و وظیفه هماهنگی از قبل از پذیرش بیمار تا پیگیری پس از ترخیص بر عهده این فرد است؛ مانند هماهنگی با پذیرش جهت بستری بیمار، هماهنگی با پزشک IPDجهت ویزیت اول و تعین پزشک پذیرش دهنده، هماهنگی با واحد ترخیص جهت براورد هزینه درمان، هماهنگی با شرکت تسهیلگر، کلیه همانگیهای لازم میان دپارتمان IPD و دیگر قسمتهای بیمارستان بایستی از طریق کارشناس IPD صورت گیرد و در صورت بروزهر گونه مشکل توسط ریاست بیمارستان پی گیری و حل گردد.
پزشکIPD:
پزشک مسئول پیگیری کلیه خدمات درمانی مرتبط با بیمار بستری شده از طریق دپارتمان بیماران بین الملل است.
مانند، ویزیت بیمار در ساعت اول بستری، هماهنگی با پزشک پذیرش دهنده و گرفتن دستورات اولیه، هماهنگی با سرپرستار بخش و دفتر پرستاری جهت انجام اقدامات پاراکلینیک و مشاورههای بیمار در سریعترین زمان ممکن، ویزیت روزانه مریض، هماهنگی با سایت بیمارستان و مسئول کامپیوتر جهت آماده کردن پرونده الکترونیک، آماده کردن خلاصه پرونده و مدارک مریض به زبان انگلیسی وپی گیری اتفاقات اورژانسی که ممکن است در طی ۲۴ ساعت برای بیمار اتفاق بیافتد.
مجوز IPD چیست؟
IPD مخفف عبارت International Patient Department، به معنای بخش بیماران بینالمللی است. دریافت این مجوز برای بیمارستانها و کلینیکهایی که قصد دارند بیماران بینالمللی را پذیرش نمایند، الزامی است. در واقع میتوان گفت تنها بیمارستانهایی میتوانند در زمینه توریسم درمانی فعالیت داشته باشند که مجوز IPD را دریافت کنند.
آنگاه میتوانند واحد IPD را در بیمارستان راهاندازی نمایند. فعالیتهای این واحد شامل موارد زیر میباشد:
- واحد IPD بیمارستان هزینه تقریبی درمان را با توجه به بیماری برآورد کرده و قبل از سفر به بیمار اعلام میدارد.
- این واحد تمامی کارهای مربوط به پذیرش بیمار در بیمارستان و مراحل درمان وی را انجام میدهد و اتاق عمل، پزشک، اتاق بستری، مسائل مربوط به امور مالی و… را برای بیمار هماهنگ میکند.
- هماهنگی کارهای خارج از بیمارستان اعم از استقبال در فرودگاه، رزرو هتل، مترجم و تمام فعالیتهای گردشگری و رفاهی در مدت اقامت بیمار در ایران، به عهده واحد IPD میباشد.
دریافت مجوز IPD برای تمامی بیمارستانهای دولتی یا خصوصی که حداقل استاندارهای لازم برای پذیرش بیماران خارجی را داشته باشند، امکانپذیر است. از این رو، بیمارستانهایی که دارای درجه عالی، یک یا حداقل دو هستند میتوانند برای دریافت این مجوز اقدام نمایند.
البته دریافت مجوز IPD مرحله اول جذب بیمار بینالمللی است. پس از آن بیمارستان باید شروع به برندسازی کرده و با تبلیغات درست، خود را به دنیا معرفی کند.
اعضای واحد IPD
واحد IPD بیمارستانها و مراکز درمانی دارای تعدادی عضو است که هرکدام از آنها مسئولیتی را برعهده داشته و بر اساس آن خدمات لازم را به بیمار خارجی ارائه میدهند. اعضای واحد IPD عبارتند از:
- کمیته IPD: این کمیته تدوین سیاستهای اجرایی را برعهده داشته و اهداف بیمارستان در زمینه ارائه خدمات به بیماران بینالملل را مشخص میکند.
- کارشناس IPD: قطعا بیمار خارجی با روند کار و درمان در ایران آشنایی ندارد. او با ویزای درمان ایران وارد کشور شده و میخواهد بهترین خدمات پزشکی و درمانی را دریافت نماید. در این مواقع تمامی خدمات پزشکی از پذیرش بیمار تا ترخیص او از بیمارستان به فردی آگاه با قوانین سپرده میشود که عنوان کارشناس IPD را دارد. کارشناس IPD هماهنگیهای لازم جهت بستری شدن بیمار، هماهنگی با پزشک، برآورد هزینه درمان و دیگر موارد مربوط به این بخش را انجام میدهد. در واقع تمامی فعالیتهایی که در زمینه خدمات درمانی باید انجام گیرد، توسط کارشناس هماهنگ میشود.
- پزشکIPD: پزشک IPD شخصی است که تمامی کارهای مربوط به درمان بیمار را پیگیری میکند. ویزیت اولیه بیمار، ارائه دستورات اولیه، هماهنگی با پزشک پذیرشدهنده، هماهنگی با سرپرستار و پرستارها برای انجام کارها، ویزیت روزانه بیمار، آماده کردن خلاصه پرونده، هماهنگی با مسئول کامپیوتر برای تهیه پرونده الکترونیک، پیگیری اتفاقات اورژانسی و… بر عهده پزشک IPD است.
- پزشک پذیرشدهنده: مسئولیت درمان بیمار بر عهده پزشک پذیرشدهنده است.
- تیم مراقبین: تیم مراقبین به گروهی گفته میشود که در طول حضور بیمار در بیمارستان کنار او بوده و او را در پروسه درمان همراهی میکنند. مترجمی که مکالمات بین بیمار و کادر درمان را انجام میدهد و افرادی که مسئولیت ارتباط بیمار با کارشناس IPD را برعهده دارند، جزو این تیم محسوب میشوند.
- شرکت تسهیلگر: علاوه بر موارد عنوان شده، یک شرکت با عنوان تسهیلگر خدمات توریسم پزشکی وجود دارد. این شرکت قرارداد بین بیمار با بیمارستان را تنظیم کرده و در واقع بیمار را به بیمارستان معرفی میکند. تمامی خدمات گردشگری و رفاهی مربوط به بیمار و همراهان او توسط این شرکت انجام میشود.
پزشک پذیرش دهنده:
پزشکی است کلیه مسئولیتهای درمانی به عهده اوست و بیمار جهت درمان به آن فرد سپرده شده است.
پکیج درمانی:
تعریف خدمت درمانی ارائه شده و هزینه محاسبه شده خدمت به بیمار که از طریق دپارتمان بین الملل به صورت گلوبال محاسبه میشود و به صورت تخمینی قبل از بستری شدن بیمار به اطلاع داده میشود.
شرکت تسهیلگر خدمات توریسم پزشکی: شرکتی است که با بیمارستان قرارداد میبندد که بیماران بین الملل را به بیمارستان معرفی کند و همچنین خدمات مربوط به گردشگری و رفاهی برای خود بیمار و همراهان را خارج از بیماستان به عهده میگیرد.
بخش VIP:
به اتاق ویژه و یا بخش ویژهای گفته میشود که بیماران بین الملل در آن بستری میگردند و در آن خدماتی به بیمار ارائه میشود که متفاوت ازخدمات روتین ارائه شده در سایر قسمتهای بیمارستان است.
کمیته IPD:
کمیته سیاستهای اجرایی و تدوین اهداف بیمارستان در زمینه خدمات ویژه به بیماران بین الملل است.
خدمات خارج از نوبت services tract fast
در صورتی شرایط بیمار خاص باشد ونیاز نوبت دهی در اسرع وقت باشد میتواند از این گزینه استفاده کند. این بخش طریق دپارتمان بیماران بین الملل این خدمات در دپارتمان طراحی شده واجزا میشود.
تیم مراقبین بیمار بین الملل
به گروهی از افراد که قرارداد دائم و یا موقت با بیمارستان دارند و هرکدام مسلط به زبان خارجی خاصی هستند تا مکالمات انجام شده بین کادر درمان و بیمار راحت باشد. از طرفی به عنواه همراه بیمار مسئول ارتباط با کارشناس دپارتمان نیز هستند و به صورت شبانه روزدر زمان بستری، کنار بیمار میباشند. میتوان گفت همراه یک بیمار در پروسه درمان هستند.
گروه گردشگری سلامت سفر با ما به عنوان تسهیلگر خدمات توریسم پزشکی در دپارتمان IPD سعی در انجام وظایف خود دارد و با افتخار میتواند تمامی شرایط را برای شما فراهم کرده تا سفری آسوده و درمانی با کیفیت را تجربه کنید.
اخذ ویزای درمان ایران
تا اینجا، مجوز IPD را معرفی نمودیم و اطلاعاتی در مورد آن در اختیارتان قرار دادیم. همانطور که دیدید، بیمارستانها و مراکز درمانی در صورتی میتوانند بیماران خارجی را جذب کنند که این مجوز را داشته باشند و برای دریافت آن نیز باید استاندارهای لازم برای جذب بیماران بینالمللی را فراهم کنند. در این صورت میتوانند بخشی با عنوان IPD را در بیمارستان راهاندازی کرده و با کمک شرکتهای تسهیلگر بیماران خارجی را به بیمارستان خود دعوت نمایند.
اتباع خارجی که قصد دارند روند درمانی خود را در ایران دنبال کنند، باید مراحلی را بگذرانند و مدارکی را آماده نمایند تا بتوانند ویزای درمان ایران را دریافت کنند. مدارک موردنیاز شامل موارد زیر میباشد:
- بیمار باید علاوه بر مدارک تشخیص هویت مانند شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه و…، مدارک پزشکی کامل خود را نیز به سفارت ایران ارائه دهد تا مورد بررسی قرار گیرد. در این مدارک نوع بیماری باید به طور کامل مشخص شده باشد.
- فرد متقاضی باید با یکی از مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارتباط برقرار کرده و یک دعوتنامه معتبر از طرف بیمارستان یا پزشک معالج دریافت نماید و آن را به سفارت ایران تحویل دهد.
فرد متقاضی باید بتواند توانایی مالی خود جهت تامین هزینههای درمانی بیمارستان در کشور مقصد را ثابت کند. - فرد متقاضی درخواست ویزا باید مدارک موردنیاز را تهیه کرده و به سفارت تحویل دهد. سفارت پس از بررسی مدارک، در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد، ویزای درمان ایران را برای بیمار صادر میکند.
صدور انواع مختلف ویزا معمولا با تعیین وقت قبلی سفارت، انجام مصاحبه و… انجام میشود و مدتی زمان میبرد، اما در مورد ویزای پزشکی جریان کمی متفاوت است. با توجه به موقعیت خاص بیمار و اهمیت حفظ جان و سلامتی او، صدور ویزای درمان ایران در کمترین زمان ممکن صورت گرفته و معمولا بین ۷ تا ۱۰ روز کاری طول میکشد. در صورتی که حال بیمار وخیم باشد و نیاز به ویزای فوری باشد، ویزا در عرض ۲۴ تا ۴۸ ساعت آماده میشود. علاوه بر این، مدت اعتبار این ویزا دو برابر و هزینه آن نیز نصف ویزای توریستی است.
مدت اعتبار ویزای درمان ایران ۳۰ روز است، اما اگر پزشک معالج تشخیص دهد که بیمار باید زمان بیشتری بستری باشد، این مدت تا ۹۰ روز نیز قابل تمدید است. در این صورت بیمار میتواند با ارائه نظر پزشک معالج، روند پیشرفت درمان، ارائه هزینههای پرداخت شده و مدارک لازم جهت توانایی پرداخت هزینههای بعدی، برای تمدید ویزای درمان ایران اقدام نماید.

لیست بیمارستانهای دارای مجوز IPD در ایران که جهت دریافت درمان میتوانید به آن مراجعه کنید:
- بیمارستان نور (شهیدبهشتی)
- بیمارستان جم (ایران)
- بیمارستان مصطفی خمینی (ایران)
- بیمارستان ابن سینا (ایران)
- بیمارستان بهمن (ایران)
- بیمارستان صدیقه زهرا(س) (تهران)
- بیمارستان محب مهر (ایران)
- بیمارستان پاستورنو(ایران)
- بیمارستان فارابی (تهران)
- بیمارستان کسری (ایران)
- بیمارستان خاتم الانبیاء(شهیدبهشتی)
- بیمارستان تهران(ایران)
- بیمارستان آتیه(ایران)
- بیمارستان پارس(ایران)
- بیمارستان پیامبران(ایران)
- بیمارستان شریعتی(تهران)
- مرکز قلب تهران(تهران)
- بیمارستان یاس(تهران)
- بیمارستان روئین تن آرش(تهران)
- بیمارستان عرفان(ایران)
- بیمارستان تریتا(ایران)
- بیمارستان نیکان(شهیدبهشتی)
- بیمارستان مهر(ایران)
- بیمارستان حضرت فاطمه(س)(ایران)
- بیمارستان آریا(گیلان)
- بیمارستان قائم(گیلان)
- بیمارستان ولایت(گیلان)
- بیمارستان دکتر موسوی(گلستان)
- بیمارستان دکتر بسکی(گلستان)
- بیمارستان مریم(کرج)
- بیمارستان نور(کرج)
- بیمارستان تخت جمشید(کرج)
- بیمارستان حشمتیه(سبزوار)
- بیمارستان رضوی (مشهد)
- بیمارستان مهر (مشهد)
- بیمارستان آریا(مشهد)
- بیمارستان شمال (مازندران)
- بیمارستان شهسوار(مازندران)
- بیمارستان بوعلی(همدان)
- بیمارستان فرشچیان( همدان)
- بیمارستان بعثت (همدان)
- بیمارستان خدادوست(شیراز)
- بیمارستان اردیبهشت(شیراز)
- بیمارستان بوعلی سینا(شیراز)
- بیمارستان دنا(شیراز)
- بیمارستان مرکزی(شیراز)
- بیمارستان کوثر(شیراز)
- بیمارستان یاس سپید(تهران)
- بیمارستان سینا(مشهد)
- بیمارستان پاستورنو(مشهد)
- بیمارستان جوادالائمه(مشهد)
- بیمارستان بنت الهدی(مشهد)
- بیمارستان اکبر(مشهد)
- بیمارستان موسی بن جعفر(مشهد)
- بیمارستان مادر(مشهد)
- بیمارستان امام رضا(ع)(مشهد)
- بیمارستان امام علی(ع)(کرمانشاه)
- بیمارستان امام خمینی(ره)(کرمانشاه)
- بیمارستان امام رضا(ع)(کرمانشاه)
- بیمارستان شفا(لرستان)
- بیمارستان یثربی(کاشان)
- بیمارستان مهرگان (کرمان)
- بیمارستان آریا (اهواز)
- بیمارستان آپادانا(اهواز)
- بیمارستان طالقانی(تبریز)
- بیمارستان شهداء(تبریز)
- بیمارستان شمس(تبریز)
- بیمارستان نکوئی هدایتی فرقانی(قم)
- بیمارستان شهیدبهشتی(قم)
- بیمارستان هاشمی رفسنجانی (بجنورد)
- بیمارستان بنت الهدی(بجنورد)
- بیمارستان ولی عصر(عج)(بیرجند)
- بیمارستان رازی(بیرجند)
- بیمارستان شفا(ارومیه)
- بیمارستان آذربایجان(ارومیه)
- بیمارستان عسکریه(اصفهان)
- بیمارستان مطهری(اصفهان)
- مرکز جراحی آفتاب(ارومیه)
- مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی(قم)
- مرکز جراحی جوادالائمه(قم)
- مرکز جراحی شفا(همدان)
- مرکز جراحی افق(همدان)
- مرکز جراحی هلال(تهران)
- مرکز درمان ناباروری رویان(تهران)
- مرکز درمان ناباروری حضرت مریم(س)(ساری)
- مرکز جراحی گوهرسا(مشهد)
- مرکز جراحی حضرت معصومه(س)(مشهد)
- مرکز جراحی بصیر(تهران)
- مرکز درمان ناباروری نوین(مشهد)
- مرکز جراحی بینا گستر(شیراز)

در این مقاله به معرفی مجوز IPD پرداخته و روند دریافت ویزای درمان ایران را توضیح دادیم. یکی از راههای دریافت ویزای درمان ایران یا دیگر کشورها، مراجعه به شرکتهای گردشگری است. آژانسهای گردشگری لیست بیمارستانها و مراکز درمانی دارای مجوز IPD را در اختیار دارند و با روند کار نیز به خوبی آشنا هستند.
بنابراین میتوانند کارها را در سریعترین زمان ممکن و به بهترین نحو برای فرد متقاضی انجام دهند. اگر قصد دریافت ویزای درمان ایران را دارید و مراحل انجام کار را نمیشناسید، میتوانید با شماره 09123833830 تماس بگیرید و سوالات خود را از کارشناسان بپرسید.
محشر دات کام سایتی قدیمی و پربازدید!. تبلیغات در محشر دات کام به صورت کلیکی، گزینه خیلی خوب و مقرون به صرفه ای برای تبلبغات است. هر کلیک فقط 100 تومان!اگر مطلب "راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت" برای شما مفید بوده است با کلیک بر روی آگهی های زیر از ما حمایت کنید و در صورت تمایل برای درج آگهی در صفحه مربوط به: راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت در وب سایت محشر، با شماره 09123833830 تماس بگیرید و یا واتس آپ پیام بدید
مطلب راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت را برای دوستان خود ارسال کنید
ارسال راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت در فیسبوکارسال راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت در تویتر
ارسال راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت در واتس آپ
ارسال راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت در تلگرام
خبرخوان راهنمای کامل معرفی بیمارستان های دارای مجوز IPD به منظور جذب گردشگر سلامت