نظام آموزشي كشورهاي جهان

صفحه اصلی سایت محشر بخش سرگرمی تفریحی محشر اس ام اس جوک و لطیفه های جدید فارسی مطالب و عکس های جالب خواندنی دیدنی عکس ایرانی و خارجی خطای دید - به چشمان خود اعتماد نکنید اتاق چت روم فارسی گفتگو دوستیابی عاشقانه متن زیبا ساز محشر نکته های زیبایی آرایشی و بهداشتی کاملترین مرجع انواع فال ، طالع بینی و آدم شناسی به سبک های مختلف آموزش آشپزی ، تهیه انواع ترشیجات دسر شیرینی غذای ايرانی غذای فرنگی غذای کودک و نوشیدنی اطلاعات راهنما تلفن کل کشور نقشه جهان نقشه تهران فرهنگ اسامي پسر و دختر ایرانی آموزش انواع داستان و رمان در کتابخانه محشر سایتهای اینترنتی فارسی لینک های مختلف ایرانی و خارجی ارسال رایگان کارت تبریک های عکس و فلش برای مناسبت های عاشقانه ولنتاین تولد و غیره ترجمه تصویر های عاشقانه عشق یعنی ... محاسبه گر عشق ابزارهاي موبايل جدید ترین اخبار ایران و جهان اطلاعات غذایی تغذيه رژیم و سلامتي جدیدترین رکورد ها و ترین ها گالری عکس های جالب غیر ایرانی ضرب المثل های فارسی ايران همراه با عکس قرآن به سه زبان فارسي عربي انگليسي ترفند هاي كارآمد اینترنتی کامپیوتر و موبایل بخش بين الملل در محشر چك كردن عکس و وضعيت اي دي ياهو در مسنجر با امکانات جالب دانلود رايگان نقشه کامل شهر تهران براي تمامي موبايل هاي سامسونگ - سونی اریکسون - نوکيا پخش زنده و مستقیم شبکه های راديو و تلويزيون آنلاين معرفی شهر های ایران تبليغات در محبوبترین سایت فارسی نقشه سایت

ارتباطات


New Page 1

ارتباطات

شبكه حمل و نقل بحرين پيشرفته است و اكثر مردم خودروي شخصي دارند.مردم طبقات پائين تر اجتماع از اتوبوس براي حمل و نقل استفاده مي كنند. در اين كشور يك فرودگاه مهم بين المللي هم وجود دارد. سيستم ارتباطات اين كشور هم در سطح خوبي است، در اكثر منازل خطوط تلفن وجود دارد، روزنامه هاي همه نقاط جهان روزانه در اين كشور هم در دسترس است.3روزنامه دولتي وابسته به حكومت به نام هاي «الايام» ، «الشرق الاوسط» و «الوطن» هم خوانندگان زيادي دارند. «الشرق الاوسط» روزنامه سعودي است كه در لندن دفتر دارد و از طريق ماهواره به عربستان سعودي، مراكش، بحرين و آمريكا مخابره مي شود. الوطن هم يك روزنامه كويتي است. Golf Daily News يك روزنامه انگليسي زبان است كه با تيراژي بالاي 20000 در بحرين منتشر مي گردد. از جمله مهمترين ابزار ارتباطي مورد استفاده در کشور بحرين مي توان از موارد ذيل نام برد :

الف)مطبوعات

برطبق مفاد قانون اساسي مصوب 16 ماه مه 1973.م. مجلس موسسان،‌ هر نوع فعاليت مطبوعاتي در كشور بحرين آزاد مي‌باشد و هر كس كه مايل به انتشار روزنامه و يا نشريه مي‌باشد مي‌تواند مبادرت به اين كار نمايد ولي عليرغم اين نوشته مخالفين هيأت حاكمه، حق انتشار هيچگونه نشريه‌اي را كه منعكس كننده نظرات ايشان باشد، ندارند و مطبوعات بحرين در اين تاريخ در دست موسسات دولتي از جمله «وزارت اطلاعات» و «شركت نفت بحرين، انگليس» مي‌باشد.قدمت رسوخ تعليم و تربيت در بحرين به اين واحد كوچك امكان آن را داده است كه از زمان‌هاي نسبتاً قديمي‌تري براي خود نشريات محلي دست و پا كنند،‌ بايد دانست كه در بحرين از سال‌هاي قبل چاپخانه‌هاي مدرن و مجهزي كه بنظر آنها را فقط در بعضي از كشورهاي مترقي اروپايي ممكن بود پيدا كرد بوسيله بخش خصوصي و عمومي دائر شده و كتب و رسالاتي را كه چاپ مي‌كرده‌اند با استانداردهاي ممتاز جهاني برابري مي‌نموده است. در اين روزها حدود 20 تا 22 نشريه روزانه، هفتگي، ماهيانه، شش ماهه و يا ساليانه در بحرين و بخصوص در «منامه» منتشر مي‌گردد، نام اين نشريات بشرح زير است:

روزنامه‌ها

1-اخبار البحرين (به زبان عربي- توسط وزارت اطلاعات)

2-اخبار الخليج (به زبان عربي)

3-اخبار روزانه اوالي، به زبان انگليسي

4-گلف ديلي نيوز، انگليسي

5-تجارت بحرين، انگليسي و عربي

هفته‌نامه‌ها

1-گلف ميرور، آيينه خليج،‌به زبان انگليسي

2-الاضواء به زبان عربي

3-المسيره

4-المواقف به زبان عربي – اخبار سياسي، هنري و مذهبي جهان

5-صداي الاسبوع، عربي

6-اخبار شركت نفت،‌ به زبان انگليسي، نشر توسط شركت نفت بحرين، انگليس

7-اخبار بابكو (عربي)

8-ويكلي استپ

9-ايسلندري

ادواري(ماهيانه)

1-الرياضه

2-بنوراماالخليج

3-فيديوترونك

4-كامرس ريويو(بازرگاني-عربي)

5-المرشد(انگليسي و عربي)

6-اين بحرين(به زبان انگليسي)

7-الادهوانيوز پيپر(عربي)

8-هناالبحرين(مجله راديويي، به زبان عربي)

9-Bahrain trade directory (سالانه، به زبان انگليسي و عربي)

ب)راديو و تلويزيون

پيش از استقلال مجمع الجزاير بحرين، در اين كشور،‌ يك دستگاه فرستنده راديويي وجود داشت كه در اختيار دولت بود و از سال 1334ه.ش(1955.م.) برنامه‌هاي خود را به زبان عربي پخش مي‌كرد. در اين تاريخ در آنجا ايستگاه فرستنده تلويزيوني وجود نداشت و اهالي از فرستنده تلويزيوني ظهران استفاده مي‌كردند. گهگاه نيز از كانال فرستنده كويت و ندرتاً از ايستگاه آبادان نيز مي‌توانستند بهره‌مند شوند.در بحرين ارتباطات بوسيله دولت كنترل مي‌شود، در سال 1355ه.ش(1976.م.)، تعداد 5 فرستنده راديويي و يك فرستنده تلويزيوني و 150000 گيرنده راديويي و 31000 گيرنده تلويزيوني مورد استفاده قرار داشت. در 14 ژوئيه سال 1969.م. مركز ارتباطي از طريق ماهواره مخابراتي در ناحيه رأس ابوجر افتتاح گرديد. در سال 1984.م. در حدود 140000 گيرنده راديو و 121000 گيرنده تلويزيون در بحرين موجود بوده است. برنامه‌هاي راديويي نيروي هوايي امريكا در ظهران و برنامه‌هاي راديويي و تلويزيون «آرامكو» كه به زبان انگليسي و در عربستان تهيه مي‌شوند بحرين را نيز زير پوشش خود دارند. بنگاه سخن پراكني كه در سال 1955.م. تأسيس شده است و يك مؤسسه دولتي است برنامه‌هاي خود را به زبان عربي و انگليسي عرضه مي‌دارد. راديو بحرين كه در سال 1977.م. تأسيس شده است متمركز بر مسائل تجاري است و برنامه‌هاي خود را به زبان انگليسي عرضه مي‌كند. در سال 1988.م. تعداد 248251 گيرنده راديويي و 185952 گيرنده تلويزيوني در بحرين مورد استفاده بود. برنامه انگليسي كه توسط عربستان سعودي پخش مي‌شود،‌ بوسيله نيروي هوايي ايالت متحده در ظهران و كمپاني نفتي اعراب، امريكا(آرامكو) پخش مي‌شود كه بحرين مي‌تواند آنها را دريافت كند و خدمات تلويزيوني توسط مورد اخير الذكر انجام مي‌گيرد. در سالهاي اخير وضعيت ايستگاه‌هاي راديويي و تلويزيوني در بحرين چه از جهت كميت و چه از نظر كيفيت،‌ با آنچه در سالهاي قبل بوده است بكلي متفاوت است.

تلويزيون

در بحرين دو كانال تلويزيوني دولتي وجود دارد: كانال اول برنامه‌هاي خود را بر روي كانال(4) و با سيستم پال و روزانه از ساعت 4 بعدازظهر بمدت هشت ساعت پخش مي‌نمايد و سطح پوشش آن 21 كيلووات مي‌باشد. كانال دوم برنامه‌هاي خود را بر روي كانال 55 با سيستم پال و هر روزه از ساعت 5 بعدازظهر تا يازده شب بمدت شش ساعت برنامه پخش مي‌كند و سطح پوشش آن 55 كيلووات است. تلويزيون بحرين برنامه‌‌هاي رنگي خود را از سال 1973.م. آغاز كرده است و شبكه دوم تلويزيون برنامه‌هاي خود را به زبان انگليسي پخش مي‌كند.

راديو

در بحرين چهار شبكه راديويي وجود دارد و هر كدام داراي برنامه ويژه خود مي‌باشند.

برنامه اول، برنامه‌هاي خود را از ساعت شش صبح لغايت 12 از نيمه شب به مدت هجده ساعت بر روي طول موج 02/490 متر و فركانس 612 كيلوهرتز پخش مي‌كند.

برنامه دوم، برنامه‌هاي خود را از ساعت دو بعدازظهر لغايت ساعت ده شب بمدت هشت ساعت بر روي طول موج 05/376 متر و فركانس 801 كيلوهرتز پخش مي‌كند.

صداي قرآن كريم برنامه‌هاي خود را روزانه از ساعت هفت شب لغايت ده شب و به مدت سه ساعت بر روي طول موج 02/490 متر و فركانس 612 كيلوهرتز پخش مي‌كند (كه بر روي طول موج برنامه اول راديو مي‌باشد).برنامه راديو اف . ام بر روي چهار موج 3/93 مگاهرتز و 101 مگاهرتز و 1584 كيلوهرتز روزانه بمدت 18 ساعت از ساعت شش صبح لغايت ساعت دوازده نيمه شب برنامه‌هاي خود را پخش مي‌كند.

خبرگزاري‌هاي (داخلي و خارجي)

در بحرين يك خبرگزاري داخلي و سه خبرگزاري خارجي باين شرح وجود دارد:

خبرگزاري داخلي؛ خبرگزاري انباء الخليج(فارسي)، منامه، ص-پ:301.

خبرگزاري خارجي؛ خبرگزاري فرانسه، خبرگزاري رويتر، خبرگزاري اسوشيتدپرس.

دولت بحرين بر كليه رسانه‌هاي گروهي داخلي كنترل كامل دارد.