مقالات خواندنی در محبوترین سایت فارسی ، محشر دات کام

رويدادهاي طبيعي جالب

صفحه اصلی سایت محشر بخش سرگرمی تفریحی محشر اس ام اس جوک و لطیفه های جدید فارسی مطالب و عکس های جالب خواندنی دیدنی عکس ایرانی و خارجی خطای دید - به چشمان خود اعتماد نکنید اتاق چت روم فارسی گفتگو دوستیابی عاشقانه متن زیبا ساز محشر نکته های زیبایی آرایشی و بهداشتی کاملترین مرجع انواع فال ، طالع بینی و آدم شناسی به سبک های مختلف آموزش آشپزی ، تهیه انواع ترشیجات دسر شیرینی غذای ايرانی غذای فرنگی غذای کودک و نوشیدنی اطلاعات راهنما تلفن کل کشور نقشه جهان نقشه تهران فرهنگ اسامي پسر و دختر ایرانی آموزش انواع داستان و رمان در کتابخانه محشر سایتهای اینترنتی فارسی لینک های مختلف ایرانی و خارجی ارسال رایگان کارت تبریک های عکس و فلش برای مناسبت های عاشقانه ولنتاین تولد و غیره ترجمه تصویر های عاشقانه عشق یعنی ... محاسبه گر عشق ابزارهاي موبايل جدید ترین اخبار ایران و جهان اطلاعات غذایی تغذيه رژیم و سلامتي جدیدترین رکورد ها و ترین ها گالری عکس های جالب غیر ایرانی ضرب المثل های فارسی ايران همراه با عکس قرآن به سه زبان فارسي عربي انگليسي ترفند هاي كارآمد اینترنتی کامپیوتر و موبایل بخش بين الملل در محشر چك كردن عکس و وضعيت اي دي ياهو در مسنجر با امکانات جالب دانلود رايگان نقشه کامل شهر تهران براي تمامي موبايل هاي سامسونگ - سونی اریکسون - نوکيا پخش زنده و مستقیم شبکه های راديو و تلويزيون آنلاين تبليغات در محبوبترین سایت فارسی نقشه سایت
طراحی حرفه ای وب سایت
رويدادهاي طبيعي همواره در اطراف ما رخ مي‌دهند و تكرار اين رويدادها سبب مي‌شود از ديدن آنها چندان حيرت نكنيم و گاه بي‌تفاوت از كنار آنها بگذريم، ولي گاهي دست قدرت پروردگار، مناظري ناب را به ما نشان مي‌دهد كه با ديدن آن‌ها با حيرتي عجيب مواجه مي‌شويم و به قدرت الهي پي مي‌بريم. چند مورد از اين وقايع طبيعي اما نادر را بخوانيد:
    


    رنگين‌كمان آتشين
    اين پديده جوي كه به «قوس افقي» يا «رنگين‌كمان آتشين» معروف است زماني ديده مي‌شود كه خورشيد در بالاي آسمان (مثلا 58 درجه بالاتر از خط افق) قرار دارد. در اين هنگام نور خورشيد از ميان ابرهاي شفاف و بلند ارتفاع سيروس عبور مي‌كند. وقتي اين نور به كريستال‌هاي شش گوش ابر سيروس وارد مي‌شود و از آن عبور مي‌كند درست مثل آن است كه از يك منشور عبور كرده است و طيف نوري زيبايي را ايجاد مي‌نمايد. اين رنگين‌كمان جلوه‌اي شگفت‌انگيز دارد و گاهي تا يك ساعت طول مي‌كشد. تصويري كه مشاهده مي‌كنيد عكسي است كه در شمال ايالت «آيداهو» در آمريكا گرفته شده است.
    


    خورشيد سياه

    در فصل بهار در كشور دانمارك، حدود نيم ساعت قبل از غروب خورشيد، بيش از يك ميليون «سار» اروپايي از گوشه و كنار دور هم جمع مي‌شوند تا يكي از باورنكردني‌ترين و ناب‌ترين مناظر طبيعت را به ما نشان دهند. اين پديده در كشور دانمارك به نام «خورشيد سياه» معروف است و هر كسي مي‌تواند آن را از ماه مارس تا اواسط آوريل برفراز مرداب‌هاي غرب دانمارك ببيند. اين سارها از جنوب به دانمارك مي‌آيند تا يك روز در مرغزارهاي اين مرداب‌ها غذا پيدا كنند و شب در ميان نيزار بخوابند.
    


    رعدوبرق اسرارآميز

    رعد و برق اسرارآميز كاتاتومبو كه با گويش محلي آ‌ن را «رلامپاگو دل‌كاتاتومبو» مي‌نامند يك پديده منحصر به فرد در دنياست. در اين منطقه 140 تا 160 شب سال و هر شب به مدت ده ساعت و هر ساعت به تعداد حداقل 280 بار رعد و برق مي‌زند. اين رعد و برق‌ها بر فراز مرداب روي مي‌دهند و بزرگ‌ترين ژنراتور دنيا با بيشترين فركانس محسوب مي‌شوند ولي موجب يك ميليون و صد و هفتاد و شش هزار قطعي برق تا شعاع 400 كيلومتري منطقه مي‌شوند. اين رعد و برق‌ها از ديرباز يكي از علائم سودمند براي جهت‌يابي كشتي‌ها بوده‌اند. برخورد بادهايي كه از سوي رشته‌كوه «آند» به اين منطقه مي‌رسند سبب پيدايش طوفان‌هاي نسبتا هميشگي مي‌شوند و رعد و برق‌ها حاصل تخليه الكتريكي گازهاي يونيزه شده به‌ويژه «متان» كه در نتيجه تجزيه مواد آلي موجود در مرداب به‌وجود مي‌آيد هستند. اين گازها كه از هوا سبك‌تر هستند بالا مي‌روند و با ابرها برخورد مي‌كنند و سبب پيدايش رعد و برق و شدت يافتن طوفان مي‌‌شوند. برخي محيط‌شناسان ونزوئلا درصدد هستند اين منطقه را تحت حمايت يونسكو قرار دهند زيرا اين پديده ويژه بزرگ‌ترين منبع از نوع خود براي بازسازي لايه ‌ازن سياره زمين است.
    


    بزرگ‌ترين موج‌هاي دنيا

    دو بار در سال بين ماههاي فوريه و مارس آبهاي اقيانوس اطلس با آب رود آمازون در برزيل درهم مي‌آميزد و بزرگ‌ترين موج‌هاي روي زمين را به وجود مي‌آورد. اين پديده كه «پوروروكا» نام دارد به دليل مد اقيانوس مي‌باشد. اين اتفاق باعث مي‌شود كه موج‌هاي بزرگي ايجاد شوند كه ارتفاع آنها گاهي به 12 فوت مي‌رسد و عمر بعضي موج‌ها به ندرت نيم ساعت به طول مي‌انجامد. مردم اين منطقه مي‌گويند هر وقت موج پوروروكا مي‌آيد از نيم ساعت قبل از رسيدن صداي مهيب آن به گوش مي‌رسد. اين موج آنقدر قدرتمند است كه مي‌تواند هر چيزي را كه سر راه آن است ويران كند. موج «پوروروكا» براي موج‌سواران اهميت خاصي داد از سال 1999 تاكنون هر ساله مسابقه قهرماني موج سواري در شهر «سائودومينيگو» انجام مي‌شود. ركورد موج‌سواري بر پوروروكا از آن يك موج‌سوار برزيلي به نام «پيكوروتا سالازار» است كه در سال 2003 در طول 5/12 كيلومتر مدت 37 دقيقه بر روي آب پوروروكا ماند.
    


    بزهاي درختي

    فكر مي‌كنم تنها در مراكش مي‌توان بزها را روي درخت پيدا كرد. اين بزها به اين دليل از درخت بالا مي‌روند كه ميوه درخت خاصي به نام «آرگان» را خيلي دوست دارند. آرگان نوعي درخت شبيه به درخت زيتون است كه ميوه‌اي شبيه به زيتون نيز دارد. كشاورزان اين كشور پشت سر بزها به راه مي‌افتند و از درختي به درخت ديگر مي‌روند. اشتباه نكنيد آنها اين كار را به اين دليل انجام نمي‌دهند كه از بالا رفتن بزها حيرت زده مي‌شوند، بلكه ميوه آرگان داراي هسته‌اي است كه بزها نمي‌توانند آن را هضم كنند به همين دليل آن را از دهان بيرون مي‌اندازند و يا از بدن خود دفع مي‌كنند. سپس كشاورزان اين هسته‌ها را جمع مي‌كنند و با آسياب كردن روغن آن را مي‌گيرند. اين روغن در آشپزي و صنايع آرايشي استفاده فراوان دارد.
    


    باران سرخ

    در فاصله 25 جولاي تا 23 سپتامبر سال 2001 چندين باران عجيب در ايالت كرالا واقع در جنوب كشور هند باريد. اين باران‌ها از اين جهت عجيب خوانده مي‌شوند كه رنگ‌ آنها سرخ بود و وقتي قطرات آن بر روي لباس‌ها مي‌چكيد مثل آن بود كه خون بر روي آنها باريده است. در اين مدت باران‌هاي سبز، زرد و سياه هم گزارش شده است. اوايل گفته مي‌شد رنگين شدن قطرات باران به خاطر انفجار يك شهاب سنگ در آن منطقه است ولي بعدها و پس از تحقيقات سازمان‌هاي دولتي هند، اعلام شد كه اين رنگ‌ها به دليل هاگ‌هاي هوايي و جلبك‌‌هاي دريايي فراوان موجود در آن منطقه مي‌باشد. درسال 2006 توجه جهان ناگهان به اين موضوع جلب شد و دو دانشمند به نام‌هاي «گادفري لوييس» و «سانتوش كومار» اعلام كردند باران سرخ منشاء زميني دارد و به مقادير بالاي كربن و نيتروژن به اين رنگ درآمده است.
    


    بارش ماهي!

    باران ماهي، موضوعي عجيب در بين مردم هندوراس نيست. اين اتفاق هر ساله بين ماههاي مي و جولاي در منطقه «ديپارتا منتو ديورو» رخ مي‌دهد. شاهدان مي‌گويند اين پديده با آمدن ابرهايي در آسمان منطقه آغاز مي‌‌شود و سپس رعد و برق و طوفان شديدي روي مي‌دهد و باران به شدت مي‌بارد. اين طوفان و باران حدود 2 الي 3 ساعت به طول مي‌انجامد و وقتي تمام مي‌شود مي‌توان ماهي‌هاي زنده زيادي را روي زمين پيدا كرد.
     مردم اين منطقه اين ماهي‌ها را جمع مي‌كنند و با آنها غذا مي‌پزند. از سال‌ 1998 نيز هر ساله در شهر «يورو»، «جشنواره باران ماهي» برگزار مي‌كنند و در آن غذاهايي كه با اين ماهي پخته شده‌ را مي‌خورند


مطالب جالب خواندني و ديدني فقط در محشر دات کام

ادز تو ادز نیازمندیهای  رایگان با بازدید بسیار برای اگهی های شما به صورت رایگان
binazir = bnazir بی نظیر نسخه قدیم سایت محشر
تبلیغات در  محشر به نفع شماست