بخش های متنوع سایت محشر دات کام ، این سایت را به محبوبترین و پربیننده ترین سایت فارسی تبدیل نموده است؛ شما نیز سایت محشر را صفحه اصلی خود کنید تا روزانه به مطالب جالب این سایت دسترسی داشته باشید
نام هنرمند
حمید ابراهیمی
طبقه بندی الفبایی
الف
شرح
حمید ابراهیمی هنرمند عرصه تاتر و تلویزیون این هفته مهمان برنامه چشم انداز بود.
مجری : شما چرا تاتر را انتخاب کردید و چه حس و هدفی در این زمینه داشته اید ؟
پاسخ : من از کودکی تئاتر را شروع کردم و خیلی نسبت به آن نیرو و انرژی داشتم بعدها متوجه شدم یک هنرمند یک چیزهایی را می بیند که شاید مردم عادی آنرا نبینند و یا به سادگی از کنار آن بگذرند . یک هنرمند سعی می کند آنها را در غالب نوشتار ، کارگردانی و بازیگری به مردم عرضه کند اصل هنر هم نشان دادن زیبایی ها به مردم است . و قطعا وقتی زیبایی ها به مردم نشان داده شود چیزهای بد را هم در کنار آن می بینند و از آن دوری می کنند.
مجری : چرا شما از بین این همه هنر ، عاشق هنر تاتر هستید؟
پاسخ : چون از کودکی به تاتر علاقه داشتم آن هم بخاطر این است که در تاتر زیر یک سقف کوچک کارگردان و نویسنده و چند بازیگر کنار هم می نشینند و یک زندگی را بازسازی می کنند و فاصله بین بازیگر و مخاطب خیلی کم است و یک حس عجیب و غریبی وجود دارد که واقعا لذت بخش است وقتی یک "شخصیت " را نفس به نفس در صحنه تاتر بازی و اجرا می کنم یک حس عجیبی در من بوجود می آید که بسیار لذت بخش است همین باعث می شود که هیچ وقت نمی توانم از آن دل بکنم و آنرا خیلی دوست دارم .
مجری : در حال اجرای چه تئاتری هستید؟
پاسخ : نمایش "آخر خط " قصه یک دزد و پاسبان است که شخصی خودش را به جای دزد جا می زند و پاسبانی به دنبال اوست اما در آخر داستان می فهمیم که او دزد نبوده ، نقش دزد را من و نقش پاسبان را خسرو احمدی بازی می کند.
مجری : اولین کاری که از شما در تلویزیون پخش شد چه بود؟
پاسخ : سریال صاحبدلان کار محمد حسین لطیفی .
مجری : وقتی بار اول می خواستید مقابل دوربین قرار بگیرید چه حسی داشتید؟
پاسخ : بار اول ترسیدم چون تهیه کننده آن سریال آقای جودی و دیگر عوامل اطمینان نداشتند که من بتوانم آن نقش را خوب اجرا کنم -چون یک متن دو یا سه صفحه ای بود و خودم هم واقعا ترسیده و مردد بودم که آیا می توانم از پس آن برآیم یا خیر - بعد از آن که نقش را اجرا کردم فردای آن روز تهیه کننده و کارگردان وقتی راش ها را دیدند خیلی خوششان آمد و به من گفتند خیلی خوب بوده و راضی بودند ، دلیل ترس من از بازی در سریال برمی گردد به شایعاتی که می گفتند بازیگران تاتر در بازی خیلی غلو می کنند، می ترسیدم ، نتوانم نقش را خوب بازی کنم و این حرف مصداق پیدا کند ولی در کل هم تهیه کننده و هم کار گردان و هم بینندگان که بعدا سریال را نگاه کردند خیلی راضی بودند.
مجری : در زمینه نمایشنامه نویسی هم شما کارهایی انجام داده اید در صورت تمایل از آنها نام ببرید. آیا تاکنون آنها را به چاپ رسانده اید ؟
پاسخ : تا کنون سه نمایشنامه من به چاپ رسیده است اولین آن در سال 1380 بوده .
دومین نمایشنامه در سال 1384 و سومین آن در سال 1386 به چاپ رسید. و یک نمایشنامه هم آماده چاپ دارم که امیدوارم امسال چاپ شود .
مجری : تاکنون 16 قسمت از سریال "مثل هیچ کس" از شبکه جهانی جام جم پخش شده است و شما در آن ایفای نقش داشته اید آیا سریالی به شما پیشنهاد شده که شما آن را رد کنید و در آن بازی نکنید.
پاسخ : من چون کار تئاتر کرده ام خیلی در انتخاب وسواس دارم . وقتی داستان یک سریال را می خوانم و می بینم خیلی سر سری نوشته شده است و جالب نیست آن را رد می کنم .
مجری : چرا نقش "سید محمد باقر" در سریال مثل هیچ کس را قبول کردید؟
پاسخ : سید محمد باقر سریال مثل هیچ کس تضادی در وجودش بود که من عاشق و شیفته آن تضاد بودم از طرفی داداشی را دوست دارد و از طرفی تحت تاثیر یک سری شرایط مقابل داداشی می ایستد و با او در گیر می شود من این تضاد را خیلی دوست داشتم .
مجری : آیا از الگوی خاصی در ارائه نقش این شخصیت پیروی می کردی ، یا خودت در ذهنت آنرا ساختی ؟
پاسخ: امروزه بازیگری یک تکنیک محسوب می شود ما در جامعه در خانواده در بین دوستان و فامیل ، روابطی با اشخاص داریم و نکات ریزی در این روابط وجود دارد که ما باید به آنها پی ببریم تا بتوانیم از آنها در ارائه نقش ها استفاده کنیم .
من در ارائه نقش محمد باقر پیش زمینه ای نداشتم بیشتر از تکنیک بازیگری و همان تجربه و پیشینه روابط اجتماعی و خانوادگی استفاده کردم .
مجری : کار با بازیگران حرفه ای مثل خانم پروانه معصومی و حسین یاری چگونه بود؟
پاسخ : من قبلا با خانم پروانه معصومی کار کرده بودم اما همیشه در مقابل بزرگان این حرفه سعی کرده ام ریزترین حرکات آنها را زیر نظر بگیرم و از آنها استفاده نمایم چه در تکنیک و چه در اخلاق بازیگری . خوشبختانه امروزه بازیگران حرفه ای ما مثل استاد علی نصیریان ، داود رشیدی و خیلی دیگر سعی می کنند دست بازیگران جوان و تازه وارد را بگیرند . در دوران قبل از انقلاب یک بازیگر حرفه ای اصلا اجازه عرض اندام به بازیگر مقابل خود نمی داد اما امروزه خیلی از اساتید و بزرگان این حرفه بازیگران جوان را راهنمایی می کنند و تجربیات زیادی به آنها انتقال می دهند.
مجری : آیا تصمیم نداری در عرصه سریال یا فیلم سینمایی ، فیلمنامه ای عرضه کنی ؟
پاسخ : دو یا سه فیلم نامه نود دقیقه ای نوشته ام که به تصویب رسیده و قرار است دوستان کار آنها را شروع کنند همچنین در حال نگارش یک سریال با مضمون طنز هستم .
مجری : چه تفاوتی بین طنز فاخر و یک طنز معمولی و پیش پا افتاده وجود دارد؟
پاسخ : نوع دیالوگ ها و روابط در طنز تاثیر گذار است ، در طنز فاخر دیالوگ ها سطحی نیست و نوع روابط ادبی تر ارائه می شود اما در طنز های معمولی مسائل به سوی لودگی سوق می یابد تا صحنه کمدی ایجاد شود .
مجری : شما در سه زمینه نویسندگی ، بازیگری و کارگردانی فعالیت داشته اید، آیا نمایشنامه ای نوشته اید که اجرا نشده باشد یا نقشی را آرزو داشته باشید که به شما پیشنهاد دهند ؟
پاسخ : نماشنامه زیاد نوشته ام که اجرا نشده و دوست دارم به اجراء در آید و خودم همیشه دوست داشتم نقش "مک بث " در نمایشنامه هملت را اجرا و بازی کنم تا حالا موفق نشده ام اما امیدوارم اتفاق بیفتد قبل از این که سنم بالا برود چون بسیار نقش سختی است .
مجری : حرف آخر؟
پاسخ: تشکر از مخاطبان و شبکه جهانی جام جم .
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
برچسب شرح2
مقدار شرح2
HyperLink