10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید


10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید

چرا مهاجرت به کانادا؟

در این مطلب می خوانید ... پنهان

وقتی صحبت از کار و زندگی در خارج می‌شود، کشور کانادا یکی از اولین انتخاب‌ها است. شاید اصلی‌ترین دلیل این تمایل، مهاجرپذیری کانادا باشد. حدود یک سوم مردم این کشور را مهاجران تشکیل می‌دهند. پیش‌بینی می‌شود این آمار تا سال 2036 به 50% برسد! اگر شما هم به شرایط اقامت در کانادا فکر می‌کنید، بیایید اول مزایا و معایب زندگی در این کشور را بررسی کنیم.

مهاجرت به کانادا برای ایرانیان

کانادا یکی از بهترین انتخاب‌ها برای ایرانیان است. طبق آمار سال 2011 بیشتر از 160 هزار ایرانی در کانادا می‌کنند. این تعداد با موج جدید مهاجرت، در حال افزایش است. وجود همزبانان فراوان در کنار ثبات سیاسی، سطح رفاه بالا، اقتصاد قوی، زبان رسمی انگلیسی، شرایط مطلوب کار و… از انگیزه‌های ایرانیان برای مهاجرت به کاناداست.

تجمع ایرانیان کانادا را بیشتر در شهرهای تورنتو، اتاوا، ونکوور، مونتریال و کبک می‌توان پیدا کرد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در تورنتو محله‌ای به نامlittle Tehran  (تهران کوچک) وجود دارد! این منطقه از خود تهران هم ایرانی‌تر است! انواع کباب، بستنی زعفرانی، سنگگ، پفک مینو، شامپو تخم مرغی، سنگک و بربری و هر آنچه دل تنگتان بخواهد در لیتل تهران گیر میاورید.

مزایای مهاجرت به کانادا

  • کانادا یکی از امن‌ترین کشورها از نظر سیاسی است. بی‌طرفی و آرامش این کشور شرایط مناسبی را برای مهاجران مختلف فراهم می‌کند.
  • خدمات درمانی رایگانی دارد. بعد از سه ماه اقامت، شما می‌توانید به آسانی از خدمات پزشکی رایگان دولت استفاده کنید.
  • طبیعت بسیار تمیز و زیبایی دارد. قوانین سخت گیرانه حفاظت محیط زیست، کنترل دقیق زباله و فاضلاب از عوامل تمیزی این کشور هستند.
  • در این کشور جهان اول، فرصت‌های شغلی مناسبی در اختیار دارید. با داشتن تخصص و تحطیلات کافی، می‌توانید برای پیدا کردن شغل مناسبتان به موسسات کاریابی مراجعه کنید.
  • تحصیل در کانادا برای شهروندان رایگان است. آموزش باکیفیت و رایگان در این کشور توسط دولت تامین می‌شود.
  • فرهنگ و آگاهی مردم کانادا بالا است. ساکنان این کشور در کل به خونگرمی و مودب بودن مشهور هستند. بخصوص که با توجه به درصد بالای مهاجران، نگاه تعصبی و نژادپرستانه در این کشور حداقل است.
  • اقتصاد کانادا مانند بعضی از کشورهای اروپایی دچار بحران نشده است. با ارزش بالای دلار کانادا و ثبات اقتصادی، شرایط آرام و مناسبی در این کشور برقرار است.

ثبت شرکت در کانادا بدون اقامت بدون شریک
ثبت شرکت در کانادا بدون اقامت بدون شریک

معایب مهاجرت به کانادا

  • برای مهاجران ایرانی، فاصله جغرافیایی تا کانادا بسیار زیاد است. این فاصله و هزینه بالای پرواز، سفر به ایران را سخت می‌کند.
  • اگر سرمایی هستید زندگی در کانادا برایتان کمی دردسرساز می‌شود! آب و هوای این کشور سرد است و زمستان‌های طولانی دارد. البته شهرهای جنوبی و غربی کانادا (مثل ونکوور) آب و هوای معتدل‌تری دارند.
  • گرفتن اقامت کانادا چندان ساده نیست. روند اخذ ویزا ممکن است طولانی باشد و صبر و هزینه زیادی از شما بگیرد. با راه‌های مهاجرت به کانادا در ادامه مقاله بیشتر آشنا می‌شویم.
  • کانادا کشور گرانی است. هزینه‌ها در بعضی از شهرهای کانادا، از شهرهای اروپایی بیشتر هستند. البته اگر شغل مناسبی پیدا کنید و درآمدتان به دلار کانادا باشد این مشکل تا حد زیادی حل می‌شود.
  • مالیات در کانادا بالا است. هر فردی که در این کشور شاغل است باید درصدی از درآمدش را مالیات بدهد. البته در شرایطی مثل بچه‌دار شدن، دولت به کمک شما می‌آید و از میزان مالیاتتان کسر می‌کند.

اخذ اقامت کانادا از طریق موسسات مهاجرتی

هیچ اجباری نیست که برای مهاجرت به کانادا به موسسات مهاجرتی مراجعه کنید. اما اگر وقت کافی ندارید، زبان انگلیسی‌تان خوب نیست یا استرس دارید بهتر است از مشاوران حقوقی کمک بگیرید. مزیت اقدام از موسسات مهاجرتی این است که از آخرین تغییرات و قوانین جدید مهاجرت به کانادا آگاه هستند. به این صورت ریسک ریجکت شدن به خاطر ناآگاهی کم می‌شود. از طرفی مشاوران حقوقی، با تجربه‌ای که دارند می‌توانند بهترین روش مهاجرت با شرایط خاص شما را انتخاب کنند.

اما اصلا فکر نکنید که خودتان نمی‌توانید پروسه مهاجرتتان را پیش ببرید. در واقع موسسات مهاجرتی کار خارق‌العاده‌ای انجام نمی‌دهند! مراحلی که اداره مهاجرت کانادا تعیین کرده مشخص هستند؛ چه وکیل حقوقی این مراحل را طی کنید چه خودتان. پس اگر سطح زبان انگلیسی‌تان خوب است توصیه می‌کنیم خودتان از طریق سایت مهاجرت کانادا (www.cic.gc.ca) برای اقامت دست به کار شوید. ما هم کمکتان می‌کنیم و در ادامه تمام اطلاعات لازم را برایتان توضیح می‌دهیم.

انواع راه های مهاجرت به کانادا

خوشبختانه روش‌های متنوعی برای اخذ اقامت کانادا وجود دارد. در اولین قدم لازم است روش مناسب خودتان را پیدا کنید. ما در ادامه، شرایط لازم تحصیلی، مالی و… را برای تمام راه‌های مهاجرت توضیح می‌دهیم. منبع ما برای این اطلاعات، سایت مهاجرت کانادا است.

1. اقامت کانادا از طریق اکسپرس اینتری

خب، اول از جذاب‌ترین و سریع‌ترین روش مهاجرت به کانادا شروع کنیم. اکسپرس اینتری (EXPRESS ENTRY) روشی است که از سال 2015 توسط اداره مهاجرت کانادا ایجاد شده. با این سیستم می‌توانید اقامت دائم کانادا را در سریع‌ترین زمان (حدود 6 ماه) دریافت کنید. این طرح کاملا الکترونیکی است و برای ارزیابی متقاضیان استفاده می‌شود.

بگذارید ساده بگوئم؛ قبلا برای مهاجرت باید علاوه بر صرف هزینه‌های زیاد، تا مدت‌ها در صف بررسی می‌ماندید. اما در این روش، به درخواست شما با توجه به شایستگی‌تان رسیدگی می‌شود. در واقع هرچقدر تحصیلات بهتر، سابقه کار و زبان قوی‌تری داشته باشید، امتیاز بیشتری می‌گیرید و از رقیب‌هایتان جلو می‌زنید. کاملا عادلانه و منطقی! این نکته ریز را هم بدانید که Express Entry یک روش مهاجرت نیست؛ بلکه یک طرح برای ارزیابی تخصص شماست. از این طرح ارزیابی، در سه برنامه نیروی متخصص فدرال-پیشه وران ماهر فدرال-تجربه کانادایی استفاده می‌شود.

روش های مهاجرتی تحت پوشش اکسپرس اینتری

قبل از اینکه امتیازبندی اکسپرس اینتری را بررسی کنیم، بهتر است کمی از سه برنامه مهاجرتی آن بدانیم.

  • نیروی متخصص فدرال (Federal Skilled Worker Program: این برنامه اصلی‌ترین و البته پرطرفدارترین روش مهاجرتی است. چون داشتن سابقه کار کانادایی در آن الزامی نیست. به علاوه شما با پذیرفته شدن در برنامه، می‌توانید از همان ابتدا اقامت دائم بگیرید و در استان دلخواهتان کار پیدا کنید. برای اقدام از این روش باید حداقل یک سال سابقه کار و حداقل دو سال تحصیلات آکادمیک داشته باشید.
  • پیشه وران ماهر فدرال (Federal Skilled Trades Program) : این برنامه همانطور که از اسمش پیداست بیشتر به شغل‌های صنعتی و فنی حرفه‌ای اختصاص دارد (مثل مشاغل ساختمانی و برق‌کاری، کشاورزی و صنایع مرتبط، نانوایی و قصابی و…). در این گروه داشتن تحصیلات الزامی نیست، اما متقاضی باید حداقل یک پیشنهاد شغلی یک ساله، از نهادهای مورد تایید کانادا داشته باشد.
  • تجربه کانادایی ((Canadian Experience Class : این برنامه ویژه متقاضیانی است که تجربه کار در کانادا داشتند و حالا می‌خواهند اقامت دائم بگیرند. داشتن حداقل یک سال سابقه کار کانادایی تمام وقت، یا سه سال پاره وقت در این روش الزامی است.

ناک شغلی NOC چیست؟

برای درخواست اقامت در این سه برنامه، اول باید ناک شغلی‌تان را بدانید. ناک مخفف (National Occupational Classification) به معنی طبقه بندی ملی مشاغل است. دولت کانادا مشاغل مهاجرتی را طبقه‌بندی و کدبندی کرده، تا مشخص کند برای هر برنامه به چه تخصصی نیاز دارد. در واقع هر کدام از سه برنامه‌ای که توضیح دادیم، شغل و سطح مهارت خاصی می‌طلبند. برای مثال شما برای شغل پزشکی نمی‌توانید از برنامه پیشه‌وران ماهر فدرال اقدام کنید.

بالاترین سطح مهارت از 0 شروع می‌شود. کد 0 ویژه مشاغل مدیریتی مثل مدیر مالی، قانون گذار، مدیر رستوران و… است. سطح مهارت بعدی A و شامل پزشکان، معماران و… است. این سطوح همین‌طور تا D ادامه پیدا می‌کنند و در نهایت به مشاغلی مثل میوه‌چین‌ها و کارگران دکل نفتی و نیروهای خدماتی می‌رسند. حالا با این توضیحات:

  • برنامه نیروی متخصص فدرال، شامل شغل‌های سطح 0، A و B است.
  • برنامه پیشه وران ماهر فدرال شامل شغلهای سطح B است.
  • و برنامه تجربه کانادایی شامل شغلهای سطح 0، A و B است.

نکته: شاید بپرسید پس سطح C و D کجا رفت؟ این دو سطح جزو سه برنامه‌ای که توضیح دادیم نیستند. اما دولت کانادا برای این سطوح برنامه‌های دیگری در نظر دارد. ویزای دو ساله کار، برنامه‌های استانی و برنامه آتلانتیک ایمیگریشن پایلت برای این دو سطح پیشبینی شدند.

ناک شغلی شما کدام است؟

خب حالا از کجا بفهمیم تخصص ما جزو کدام گروه است؟ برای پیدا کردن گروه شغلی خودتان کافی است به قسمت NOC در سایت مهاجرت سر بزنید.در این سایت، تمام سطوح 0 تا D را می‌توانید ببینید. بعد از پیدا کردن سطح، اسم سطح ( مثلا سطح A) یا اسم شغلتان (مثلا Civil Engineer) را در فیلتر پایین صفحه NOC وارد کنید تا کد شغلتان را بگیرید.

نکته: انتخاب ناک غلط ممکن است باعث ریجکت شدن پرونده شما بشود. پس حتما شرح وظایف عنوان شغلی‌تان را با دقت بخوانید. برای مثال ممکن است شما مهندس نفت باشید وPetroleum engineers را با کد 2145 انتخاب کنید. اما بعد از خواندن شرح شغل ببینید اینها اصلا کارایی نیستند که شما انجام می‌دهید! و شرح و کد شغلی دیگری مربوط به شماست.

مرحله اول امتیازبندی اکسپرس اینتری

امتیازدهی سیستم اکسپرس اینتری در دو مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول امتیازات تقریبا عمومی هستند و با معیارهایی مثل سطح زبان انگلیسی، سن، تحصیلات و سابقه کار سنجیده می‌شوند. در برنامه نیروی متخصص فدرال، در مرحله یک باید حداقل 67 امتیاز کسب کنید. بیاید همین حالا سرانگشتی امتیاز مرحله یک شما را حساب کنیم:

معیار دسته‌بندی امتیاز
 

زبان انگلیسی

(براساس CLB)

سطح 9 و بالاتر 6
سطح 8 5
سطح 7 4
سطح پایین‌تر از 7 0
 

 

 

 

مدرک تحصیلی

مدرک دانشگاهی دکتری 25
مدرک دانشگاهی فوق لیسانس 23
مشاغل تخصصی مانند پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و… 23
حداقل دو مدرک بالاتر از دبیرستان در کانادا (معادل دو لیسانس) 22
یک مدرک بالاتر از دبیرستان در کانادا (معادل لیسانس) 21
مدرک بعد از دبیرستان در کانادا دوره دو ساله (معادل فوق دیپلم) 19
مدرک بعد از دبیرستان در کانادا دوره یک ساله (معادل دیپلم) 15
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی 5
 

سابقه کار

یک سال سابقه کاری 9
دو الی سه سال سابقه کاری 11
چهار الی پنج سال  سابقه کاری 13
شش سال سابقه کاری و بالاتر 15
 

 

 

 

 

 

 

سن

زیر 18 سال 0
18 تا 35 سال 12
36 سال 11
37 سال 10
38 سال 9
39 سال 8
40 سال 7
41 سال 6
42 سال 5
43 سال 4
44 سال 3
45 سال 2
46 سال 1
47 سال و بالاتر 0
پیشنهاد کاری از کانادا داشتن پیشنهاد شغلی تمام وقت، معتبر و با حقوق

(در برنامه نیروی متخصص فدرال)

10
 

 

 

شرایط سازگاری

مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه همسر (امتیاز CLB 4 و بالاتر) 5
تجربه حداقل 2 سال تحصیل در کانادا 5
تجربه حداقل 2 سال تحصیل همسر شما در کانادا 5
تجربه حداقل 1 سال کار در کانادا 10
تجربه حداقل 1 سال کار همسر شما در کانادا 5
استخدام هماهنگ شده در کانادا 5
اقوام مقیم کانادا شما یا همسرتان که حداقل 18 ساله باشند

(شامل والدین، پدر بزرگ، مادر بزرگ، فرزند، خواهر یا برادر، نوه، عمه، عمو، دایی، خاله، خواهرزاده و برادرزاده)

5

 

یک نکته از جدول: اگر دقت کنید سطح زبان با CLB محاسبه شد. معیار مهارت زبان شما در اکسپرس اینتری بر اساس این سیستم ارزیابی می‌شود. با یک سرچ ساده در گوگل می‌توانید جدول‌های تبدیل آیلتس و تافل به CLB را پیدا کنید و سطح زبانتان را تبدیل کنید.

مرحله دوم امتیازبندی اکسپرس اینتری

اگر مرحله اول امتیاز لازم را کسب کردید تبریک می‌گویم. در غیر اینصورت ناامید نشوید و سعی کنید با آیتم‌هایی مثل سطح زبان، امتیازتان را بالا ببرید. حالا وارد مرحله دوم شدیم. امتیازدهی و حداقل امتیاز لازم در این مرحله، برای برنامه‌های مهاجرتی مختلف کمی فرق دارد. همانطور که گفتیم اصلی‌ترین و رایج‌ترین برنامه، نیروی متخصص فدرال است. پس ما هم روی همین روش توضیح می‌دهیم.

در مرحله دوم شما می‌توانید تا 1200 امتیاز کسب کنید! از این 1200 امتیاز 600 تا مربوط به مهارت و عوامل فردی شماست. 600 امتیاز دیگر برای پذیرش در برنامه‌های استانی کانادا است. از آنجایی که این گرفتن این امتیاز استانی شرایط خیلی خاصی دارد، پس بهتر است 600 امتیاز فردی را تا جای ممکن تقویت کنیم. در برنامه نیروی متخصص فدرال حداقل امتیاز حدود 450 است. هر چقدر امتیاز شما از این حداقل بالاتر برود، شانس دریافت دعوتنامه بیشتر می‌شود.

نکته: به دلیل افزایش تقاضای مهاجرت به کانادا، حداقل امتیاز مدام دارد بالا می‌رود! در واقع همین چند ماه پیش مینیمم امتیاز 445 بود که الان به 450 رسیده است. پس توصیه می‌کنیم برای اطلاع از آخرین تغییرات، حتما سایت مهاجرت را چک کنید.

محاسبه امتیاز شما در مرحله دوم اکسپرس اینتری

جدول 67 امتیازی مرحله یک را دیدید؟ خب جدول 1200 امتیازی مرحله دوم چندین برابر است! از آنجایی که نمی‌شود کل سایت مهاجرت کانادا را به این مقاله انتقال داد، پس توصیه می‌کنیم خودتان به سایت اصلی مراجعه کنید. این‌طوری هم امتیازتان را براساس آخرین تغییرات حساب می‌کنید و هم تمام جزئیات دم دستتان است. برای محاسبه امتیاز در سایت مهاجرت کانادا دو روش وجود دارد:

·         روش اول استفاده از ابزار محاسبه امتیاز (CRS Tool) است. وارد صفحه شوید و با جواب دادن به سوالات و انتخاب گزینه‌ها امتیازتان را دریافت کنید.

  • روش دوم استفاده از جدول امتیازدهی است. اگر می‌خواهید بدانید دقیقا هر آیتم چه امتیازی دارد بهتر است جدول را چک کنید. با بررسی جدول می‌فهمید که از هر قسمت چند امتیاز گرفتید و چطور می‌توانید امتیازتان را بهتر کنید.

ثبت شرکت در کانادا بدون اقامت بدون شریک
ثبت شرکت در کانادا بدون اقامت بدون شریک

مرحله پایانی در سیستم اکسپرس اینتری

امتیازتان را حساب کردید؟ حالا وقتش رسیده درخواست بدهید. برای اینکار در سایت مهاجرت ثبت نام کنید. بعد از ساخت پروفایل اکسپرس اینتری، پرونده‌تان تشکیل می‌شود و می‌توانید درخواست مهاجرتتان را ثبت کنید. در این مرحله تمام اطلاعات و امتیازاتی که تا اینجا توضیح دادیم را وارد کنید. از اینجای کار باید منتظر بررسی دولت کانادا بمانید. به این مرحله انتظار اصطلاحا Pool یا استخر گفته می‌شود.

طبق گفته دولت کانادا، زمان بررسی پرونده‌ها 6 ماه است. اما هرچه امتیازتان از مرز 450 بالاتر برود زودتر انتخاب می‌شوید. پرونده‌ها تقریبا هر دو هفته یکبار بررسی می‌شوند و برای بهترین امتیازات دعوت‌نامه (یا ITA) ارسال می‌شود. بعد از دریافت دعوت‌نامه 60 روز فرصت دارید تا مدارکتان را در سیستم آپلود کنید. این مدارک شامل تصویر شناسنامه، پاسپورت، عقدنامه، گواهی عدم سوءپیشینه، کارنامه آیلتس، گواهی آزمایشات پزشکی، نامه سابقه کار، مدرک تحصیلی هستند. و بالاخره آخرین مرحله دریافت ویزا کانادا و حرکت به سمت زندگی جدید است.

هزینه مهاجرت به کانادا با اکسپرس اینتری

بعد از آپلود مدارک باید به ازای هر نفر، مبلغ 550 دلار کانادا واریز کنید. این مبلغ به عنوان هزینه بررسی پرونده دریافت می‌شود. هزینه بعدی 85 دلار جهت مرحله بایومتریک است. در این مرحله باید برای انگشت نگاری به یک ویزا اپلیکیشن سنتر مراجعه کنید (در حال حاضر مرجع انگشت نگاری کانادا در ایران وجود ندارد و برای این کار باید به یکی از دفاتر VAS مورد تایید کانادا مراجعه کنید). مبلغی دیگر حدود 500 دلار هم موقع صدور ویزا از شما دریافت می‌شود.

علاوه بر مبالغی که باید به دولت کانادا پرداخت شود؛ هزینه آزمون آیلتس، حداقل 1 میلیون مبلغ ترجمه مدارک، حداقل 15 میلیون هزینه بلیط و.. را هم در نظر بگیرید. مخصوصا اینکه دفتر ویزا اپلیکیشن در ایران وجود ندارد و برای انگشت نگاری باید هزینه سفر تا کشوری دیگر را حساب کنید. با همه این توضیحات، اگر مراحل را خودتان انجام دهید می‌توانید با کمتر از 50 میلیون تومان پروسه را به پایان برسانید. (تمام هزینه‌های گفته شده مربوط به دی ماه 98 هستند.)

2. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

روش پرطرفدار بعدی، مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل است. فقط دانشجوهای ایرانی به دنبال ادامه تحصیل در کانادا نیستند؛ در تمام دنیا کانادا از برترین مقصدهای دانشجویی و پژوهشی است. در این کشور حدود 100 دانشگاه معتبر وجود دارد. از این تعداد پنج دانشگاه تورنتو، مک گیل، بریتیش کلمبیا، مونترال و آلبرتا در لیست 100 دانشگاه برتر دنیا هستند. تعدادی از بقیه دانشگاه‌های کانادایی هم در رده 100 تا 300 قرار دارند. (برای مقایسه خوب است بدانید رتبه دانشگاه شریف ما 407 و دانشگاه تهران رده 600 به بالا دارد.)

پذیرش کانادا در مقطع کارشناسی

تحصیل در دانشگاه‌های کانادا برای تمام مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری امکان‌پذیر است. اما راستش را بخواهید گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی احتمال کمی دارد. بهتر است بعد از گذراندن کارشناسی در ایران، با تخصص در رشته‌تان، مقالات پژوهشی، رزومه قوی علمی، مدرک آیلتس و تافل و خلاصه با دست پر، برای ادامه تحصیل اقدام کنید. راستی همین اول حرف هزینه را هم بزنیم! اگر بورسیه نباشید هزینه تحصیل در دانشگاه‌ها کانادا با توجه به مقطع و رشته شما، سالیانه حدود 15 تا 20 هزار دلار است.

پذیرش کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

در اولین مرحله باید از رشته تحصیلی‌تان مطمئن شوید و شاخه آن را انتخاب کنید. در مقطع کارشناسی ارشد، لازم است یکی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر کانادا شما را پذیرش کند. پس دانشگاه و شهر موردنظرتان را انتخاب کنید. در جدول زیر لیست بهترین دانشگاه‌های کانادا و سایت هر کدام را برایتان آورده‌ایم.

قبل از انتخاب، درباره شرایط پذیرش و وضعیت رشته‌تان در آن دانشگاه کاملا تحقیق کنید. چون دانشگاه برای بررسی پرونده شما مبلغی حدود 150 دلار دریافت می‌کند. این مبلغ قابل بازگشت نیست. پس بهتر است همان اول دانشگاهی را انتخاب کنید که شانس پذیرش بالایی در آن دارید. بعد از ارائه مدارک و درخواست به دانشگاه، پرونده شما بررسی می‌شود. اگر قبول شوید دانشگاه برایتان یک نامه پذیرش تحصیل می‌فرستد. به کمک این نامه می‌توانید برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید.

نام دانشگاه شهر، استان سایت
University of Toronto تورنتو، انتاریو www.utoronto.ca
University of Alberta آلبرتا، ادمونتون www.ualberta.ca
University of British Columbia بریتیش کلمبیا، ونکوور www.ubc.ca
University of Calgary کلگری، آلبرتا www.ucalgary.ca
University of Montreal مونترال، کبک www.umontreal.ca
University of Ottawa اتاوا، انتاریو www.uottawa.ca
University of Waterloo واترلو، انتاریو www.uwaterloo.ca
University of Western Ontario لندن، انتاریو www.uwo.ca
Queen’s University کینگستون، انتاریو www.queensu.ca
McMaster University همیلتون، انتاریو www.mcmaster.ca
McGill University مونتریال، کبک www.mcgill.ca
Dalhousie University هلیفکس، نوا اسکوشیا www.dal.ca

پذیرش کانادا در مقطع دکتری

در پذیرش دکتری دیگر از دانشگاه درخواست پذیرش نمی‌کنید. در این مقطع معمولا با یک استاد دانشگاه صحبت می‌کنید. پس اولین قدم پیدا کردن استادی است که در زمینه شما فعالیت می‌کند. استاد مناسب را می‌شود از وبسایت دانشگاه، مقالات و… پیدا کرد. بعد از پیدا کردن ایمیل و اطلاعات استاد، باید درخواستتان را مکاتبه کنید. رزومه علمی قوی، نمره آیلتس بالا، معدل بالا و مقالات ISI شانس شما را بالا می‌برند. در صورت جلب نظر و گرفتن تایید از استاد راهنما، دعوت‌نامه تحصیلی برای شما ارسال می‌شود.

اخذ اقامت دائم کانادا با ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی برای دوران دانشجویی شما در کانادا صادر می‌شود. در واقع این ویزا برای مهاجرت و اقامت دائم نیست. اما با داشتن ویزای تحصیلی، دریافت اقامت دائم بسیار ساده‌تر می‌شود. راه‌های مختلفی هستند که می‌توانید برای تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت دائمی استفاده کنید. یکی از راه‌ها که با آن آشنا شدیم اکسپرس اینتری است. با امتیازات تحصیل در کانادا و کار در کانادا، امتیاز مجموع شما تا حد خوبی بالا می‌رود. مخصوصا اگر یک پیشنهاد کاری در کانادا پیدا کنید، اقامت دائم‌تان تقریبا تضمین شده می‌شود.

روش بعدی استفاده از برنامه‌های استانی است. هر استان کانادا، قوانینی برای اقامت فارغ‌التحصیلانش دارد. اگر می‌خواهید بعد از تحصیل در کانادا زندگی کنید، حتما برنامه آن استان را قبل از اقدام بررسی کنید. برای مثال در استان بریتیش کلمبیا، اقامت فارغ‌التحصیلان رشته کشاورزی، بیولوژی مهندسی، علوم کامپیوتر، ریاضیات و آمار، منابع طبیعی و… مورد تایید است. یا در استان انتاریو فارغ‌التحصیلان با CLB 7 به بالا، توان تامین مالی (حداقل 12000 دلار) و چند شرط دیگر می‌توانند برای اقامت اقدام کنند.

3. مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

در کانادا برنامه‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری پیش روی شماست. هدف کانادا از این برنامه‌ها جذب سرمایه خارجی، کارآفرینی و رونق اقتصادی کشورش است. از سال 2014 سرمایه‌گذاری غیرفعال در تمام استان‌ها (به جز کبک) متوقف شده و فقط امکان سرمایه‌گذاری فعال وجود دارد. (سرمایه‌گذاری غیرفعال یعنی مبلغی را برای مدت مثلا 5 سال به یکی از مراکز مالی کانادا واگذار کنید. اما سرمایه‌گذاری فعال شامل کارآفرینی، ثبت شرکت و … است.)

اگر رزومه تحصیلی قوی ندارید یا سنتان بالا رفته، سرمایه‌گذاری روش مناسبی برای شماست. مخصوصا اینکه با سرمایه‌گذاری می‌توانید همراه خانواده مهاجرت کنید. اما پروسه زمانی اقامت دائم از این روش، کمی طولانی و سخت است. از بین روش‌های متنوع سرمایه‌گذاری در کانادا، چند روش ربطی به اقامت دائم ندارند. مثلا خرید سهام بورس یا ملک در کانادا یک سرمایه‌گذاری به حساب می‌آید، اما هیچ اقامتی برای شما به همراه ندارد. پس در ادامه راجع به روش‌هایی که منجر به اقامت دائم می‌شوند توضیح می‌دهیم.

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق ثبت شرکت

اولین لازمه برای ثبت شرکت طرح تجاری است. بعد از تایید طرح توسط دولت کانادا، باید روند اداری را طی کنید. با انجام مراحل ثبت برند، کارهای مالی، نام تجاری و… شرکت شما ثبت می‌شود. اما این شرکت درست مثل خرید ملک، ربطی به اقامت دائم ندارد! خب پس چرا داریم درباره ثبت تجاری حرف می‌زنیم؟ نکته اینجاست که اگر شرکت شراکتی باشد، یا مثلا 50 درصد سهام را به نام همسرتان بزنید اوضاع فرق می‌کند. در اینصورت شما می‌تواند به عنوان نیروی کار در این شرکت مشغول شوید. و خب به دلیل کار در کانادا، شرایطش را دارید که برای اقامت دائم اقدام کنید.

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق ویزای استارتاپ

کارآفرینی در کانادا از روش‌های محبوب مهاجرت است. با راه‌اندازی استارتاپ هم می‌توانید به سودآوری برسید و هم برای اقامت دائم اقدام کنید. برای این‌کار یک طرح تجاری قوی لازم است. طرحی که نوآورانه باشد، اشتغال ایجاد کند و تایید دولت کانادا را بگیرد. در کنار بیزنس پلن، مدرک زبان، مدرک تحصیلی بالای دیپلم و تجربه مدیریتی از شرایط الزامی هستند. همچنین باید سرمایه کافی برای حداقل 6 ماه زندگی در کانادا را داشته باشید. (این سرمایه برای خانواده های 2 تا 5 نفره به ترتیب 15000 دلار، 18000 دلار، 21000 دلار و 25000 دلار است.)

برای پیدا کردن حامی بیزنس پلن، می‌توانید با سازمان‌های مختلف تماس بگیرید. سختی کار همینجاست که با طرحتان، نظر یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری معتبر را جلب کنید (لیست موسسات معتبر را از سایت مهاجرت کانادا ببینید.) اگر بتوانید موافقت یک یا حتی چند حامی را بگیرید برایتان نامه پذیرش طرح ارسال می‌شود. در نتیجه می‌توانید با طرح استارتاپ ویزایتان را بگیرید.هزینه مهاجرت به کانادا با ویزای کارآفرینی در حال حاضر 1540 دلار است. زمان بررسی هم 6 تا 12 ماه طول می‌کشد. خبر خوب اینکه با یک طرح بیزنس پلان تا 5 نفر از خانواده می‌توانند مهاجرت کنند.

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق برنامه‌های استانی

بعضی از استان‌های کانادا، برنامه تجاری ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران دارند. اگر دلتان می‌خواهد در استان خاصی اقامت کنید، حتما برنامه PNP آنجا را چک کنید. برای اینکه با شرایط این برنامه‌ها آشنا شوید، یک نمونه را بررسی می‌کنیم.

برنامه سرمایه‌گذاری استانی کبک

در برنامه استانی کبک یا QIIP سرمایه‌گذران با سرمایه 1.2 میلیون دلار می‌توانند اقامت دائم بگیرند. تا سال 2018 سرمایه‌گذاری فقط با تایید دولت کانادا پذیرفته می‌شد. اما در حال حاضر تنها 1900 پرونده از سراسر جهان بررسی می‌شود و فقط افراد واجد شرایط تایید می‌شوند. بررسی صلاحیت در این برنامه به صورت امتیازدهی است. متقاضیان باید در آیتم‌های تحصیلات، مهارت زبان، سن، زمینه‌های آموزشی و اقوام در کبک حداقل 40 امتیاز از 94 را بدست بیاورند. سرمایه‌گذاری در کبک شرایط اولیه خاصی هم دارد:

  • حداقل 18 سال سن
  • حداقل 2 سال سابقه کار مدیریتی
  • تمکن مالی به ارزش 2 میلیون دلار
  • و تمکن مالی برای زندگی اعضای خانواده در کانادا

در آخر با پذیرش نهایی می‌توانید به همراه اعضای خانواده به کبک مهاجرت کنید. مبلغ 1.2 میلیون دلاری هم بعد از 5 سال سرمایه‌گذاری به شما بازگردانده می‌شود. مزیت این روش به راحت بودن آن است. در واقع شما نیازی نیست حتما شرکتی ثبت کنید یا گزارش‌های سودآوری استارتاپتان را به دولت ارائه بدهید. حتی بعد از این سرمایه‌گذاری، الزامی برای کار کردن یا کار مدیریتی در کانادا هم ندارید.

4. مهاجرت به کانادا از طریق کار

سال‌های قبل برنامه‌های مختلفی برای مهاجرت از طریق کار وجود داشت. همان دورانی که باید وقت سفارت می‌گرفتید و ماه‌ها در صف می‌ماندید. اما بعد از راه‌اندازی سیستم اکسپرس اینتری، تقاضاها فقط از همین راه بررسی می‌شوند. پس اگر هر تخصصی دارید و می‌خواهید از طریق کار به کانادا مهاجرت کنید، به توضیحات سیستم اکسپرس اینتری در اوایل مقاله مراجعه کنید. فقط یک استثنا وجود دارد؛ پذیرش در استان کبک مستقل است و از اکسپرس اینتری بررسی نمی‌شود.

این برنامه «نیروی متخصص استان کبک» نام دارد. برای تقاضا باید درخواستتان را در سایت مهاجرت کبک http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/informations/arrima/index.html ثبت کنید. این سایت هم درست مثل اکسپرس اینتری امتیازبندی دارد. حداقل امتیاز برای مجردها 50 و برای متاهل‌ها 59 است. در صورت پذیرش، گواهی انتخاب کبک یا CSQ دریافت می‌کنید. مرحله آخر هم تکمیل مدارک، آزمایشات پزشکی و گواهی عدم سوءپیشینه است. درخواست پذیرش کبک حدودا 1040 دلار هزینه دارد. مدت زمان بررسی پرونده هم بین 15 تا 17 ماه است.

5. مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

در روش اسپانسرشیپ فردی که مقیم کاناداست می‌تواند اسپانسر بستگانش شود. این بستگان شامل همسر و فرزند، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ هستند. اسپانسرشیپ یا ویزای خانوادگی چند شرط ضروری دارد. اول اینکه فرد حامی حداقل 18 سال سن داشته باشد. این شخص باید تعهد بدهد که از پس تمام مخارج افراد مورد حمایت برمی‌آید. در واقع این افراد بعد از ورود به خاک کانادا، نباید هیچ کمک مالی و اجتماعی از دولت تقاضا کنند. در پرونده، سابقه جنایی یا ورشکستگی فرد حامی هم بررسی می‌شود.

افراد اسپانسر شده می‌توانند در کشور کانادا کار، زندگی یا تحصیل کنند. مهاجرت از طریق ازدواج هم تقریبا در این روش قرار می‌گیرد. افراد مقیم کانادا می‌توانند همسرشان را به کشور بیاورند. شرایط اسپانسری همسر: سن 18 سال به بالا، تعهد مخارج به مدت 3 سال و نداشتن سابقه جرم است. نکته مهم در مهاجرت از طریق ازدواج این است که باید واقعی بودن آن را اثبات کنید (چون خیلی‌ها با ازدواج غیرواقعی وارد کانادا شدند.) برای بررسی صحت ازدواج، تمام اسناد و حتی جزئیاتی مثل اختلاف سنی معقول، زبان مشترک و عکس‌های خانوادگی بررسی می‌شوند.

6. مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند

فرزند ایران بودن با خون تعیین می‌شود اما کانادا با خاک! در واقع هر نوزادی که در خاک کانادا متولد شود، شهروند کانادا محسوب می‌شود. خیلی از خانواده‌ها از این فرصت ویژه استفاده می‌کنند و فرزندشان را در این کشور به دنیا می‌آورند. به‌خصوص که کانادا ویزای توریستی بلند مدت ارائه می‌دهد. پس به راحتی می‌توانید چند ماه قبل از زایمان به سمت کانادا پرواز کنید و فرزندتان را به دنیا بیاورید.

به این ترتیب فرزند شما تابعیت و پاسپورت کانادایی خواهد داشت. و بخصوص از خدمات تحصیل و درمان و… بهره‌مند می‌شود. اما نکته اینجاست که با تولد فرزند، خودتان اقامت نمی‌گیرید! در این روش لازم است تا 18 سالگی فرزندتان منتظر بماند. بعد از 18 سالگی او می‌تواند اسپانسرتان شود و با ویزای خانوادگی (روش بالا) به شما اقامت کانادا بدهد.

7. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

بعضی‌ها پناهندگی را راهی برای اقامت می‌دانند. در حالی که شرایط مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی کاملا استثنائی و خاص است. پناهنده فردی است که در کشورش مورد آزار قرار گرفته و جانش در خطر باشد. حقیقت این است که شخص پناهنده معمولا جایگاه مناسبی در کشور پذیرنده ندارد. پس اگر امکان مهاجرت قانونی دارید هرگز از روش‌های اشتباه استفاده نکنید. در چند شرایط امکان درخواست پناهندگی وجود دارد:

  • آزار و اذیت به دلیل مذهب یا نژادپرستی
  • آزار در شرایط سیاسی و نظرات مخالف حکومت
  • آزار به دلیل ملیت
  • عضویت در گروه‌های خاص؛ مثلا تمایلات جنسی متفاوت
  • خطرات جانی و شکنجه
  • آوارگی و جنگ داخلی یا خارجی

درخواست پناهندگی به دو روش انجام می‌شود. در روش اول شخص باید به محض رسیدن به فرودگاه (یا مرزهای قانونی بندری و جاده‌ای) درخواست حقوقی پناهندگی بدهد. راه دوم این است که بعد از مستقر شدن در کانادا، درخواست در دفتر شهروندی و امور مهاجرتی ثبت شود. بعد از ارائه درخواست، افسران مهاجرت پرونده را بررسی می‌کنند و تصمیم می‌گیرند. افراد پناهنده، تا یک سال (و در مواردی بیشتر) تحت تکفل مالی قرار می‌گیرند. اما بعد از این مدت اگر فرد ارزش افزوده‌ای نداشته باشد ممکن است دیپورت شود.

تصمیم بزرگی به اسم مهاجرت به کانادا

می‌دانید… هر تصمیم بزرگی در زندگی، دو جنبه مثبت و منفی دارد. هیچوقت نمی‌شود بدون سختی به شرایط ایده‌آل رسید. در 7 سالگی حاشیه امن خانه را ترک می‌کنیم و سالها به مدرسه می‌رویم. اما در عوض سواد و توانایی کسب می‌کنیم. برای کار، هر روز بیشتر از نصف وقتمان را صرف می‌کنیم. اما در ازا به استقلال مالی می‌رسیم. این قانون در بچه دار شدن، ازدواج و تمام تصمیمات زندگی صدق می‌کند.

مهاجرت هم همین است. برای مهاجرت به کانادا در ازای زندگی و آینده ایده‌آل، ده‌ها چالش مثل دوری راه، دوری از وطن و خانواده، شرایط جدید فرهنگی و اجتماعی و … در پیش دارید. پس هیچوقت از مهاجرت تصویر آرمانی برای خودتان نسازید. تمام جنبه‌های مثبت و منفی را کنار هم بچینید و یک تصمیم مسئولانه بگیرید. تصمیمتان هرچه که باشد برایتان بهترین‌ اتفاقات را آرزو داریم. منتظر نظرات و تجربیات شما از مهاجرت یا زندگی در کانادا هستیم.

کانادا
کانادا

10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید

همانطور که شما آمادگی پذیرش برای ورود به کانادا را دارید، مهم است بدانید که بعضی از موارد ممکن است متفاوت با آنچه شما عادت دارید وجود دارد.

این مقاله به شما در کمک خواهد کرد در مسیر درست با زندگی کانادایی ادغام شوید. سردرگمی کمتر و انتظارات واقع گرایانه در زمان رفتن به کانادا شانس شما را برای دستیابی به موفقیت افزایش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر: Immigration to Canada from the USA

https://moving2canada.com/immigration-to-canada-from-the-usa/

هر چیزی را فراموش نکنید! این را بخوانید  essential packing for Canada checklist

https://moving2canada.com/essential-list/

1.آب و هوا کانادا

مشتاقانه مهاجرت کنید اما نمی توانید بین آفتاب یا برف انتخاب کنید؟ چرا هر دو نه؟

به استثنای اینکه در حال زندگی در ساحل بریتیش کلمبیا هستید (یا به میزان کم، قسمت انتاریو جنوبی)، شما تقریبا مطمئن باشید که زمستان های سرد و برفی و تابستان های گرم را با فصل های کوتاه مدت گذر تجربه می کنید.

اگر از آب و هوای ملایم یا گرم آمده اید، سردی تلخ یک زمستان کانادایی مطمئنا شما را متعجب خواهد کرد. توصیف اینکه چطور سردی 25 درجه سانتیگراد را احساس کنید، دشوار است، اما نگران نباشید، خبر خوب این است که می توانید با لباس و نگرش مناسب آماده شوید.

یکی دیگر از نتایج این است که کانادایی ها تابستان را به عنوان امتیاز نمی گیرند- آنها می دانند چگونه بیشتر از ماه های گرم تر استفاده کنند.

بخوانید:  How do I dress for winter in Canada?

https://moving2canada.com/how-do-i-dress-for-winter-in-canada/

2. تنوع قومیت در کانادا

نسل مهاجران به کانادا یک خوش آمدگویی به کانادا را دریافت کرده اند. چند فرهنگی بخشی از اخلاق کانادایی است و قلب سیاست ملی است.

بیش از 40 نماینده مجلس نمایندگان مجلس در خارج از کشور متولد شده اند. در هر شهر اصلی و همچنین بسیاری از جوامع روستایی در این زمینه، شما با زبان های بی شمار، ادیان و فرهنگ ها روبرو خواهید شد.

پس از رفتن به کانادا، نیازی نیست فرهنگ و ارزش خود را از دست بدهید، اما شما نیاز به تکامل دارید تا بتوانید با موققیت سازگار شوید و بیشترین شانس موفقیت را داشته باشید. نگه داشتن ذهن باز به شما و کسانی که در اطراف شما هستند، به نفع شما خواهد بود.

3. انعام دادن در کانادا

شما ممکن است از کشوری بیرون بیایید که کارگران بخش خدمات و مهمانداری درآمد ماهیانه تضمین شده را با مزایای بیشتری به دست آورند و بنابراین انعام دادن ممکن است بخشی از فرهنگ شما نباشد. این فوق العاده است، اما کانادا متفاوت است، و انعام دادن یک اصل است.

کارکنان و سرورها به طور کلی حداقل دستمزد را دریافت می کنند که، بسته به استان، حدود 10 دلار در هر ساعت است. در واقع برخی از استان ها دارای حداقل دستمزد معادل 8 دلار برای کارکنان خدماتی هستند و انتظار می رود که آنها را برای جبران خسارت  انعام بگیرند و کارکنان معمولا مجبور می شوند از دیگر کارمندان (مانند کسانی که در آشپزخانه) انعام بگیرند.

این ممکن است عجیب و غریب به نظر برسد و شما ممکن است مخالف باشید، اما با ندادن انعام، خدمتگذار به طور موثر از جیب خودشان برای خدمت به شما پرداخت می کنند. بنابراین، مگر اینکه خدمات ضعیف باشد، لطفا انعام دهید.

انعام استاندارد 15٪ از کل صورت حساب (یا 20٪ برای خدمات بسیار محسوس، قابل توجه) و یا یک دلار برای هر نوشیدنی (چند دلار برای یک دور کافی است) است.

4. به دست آوردن شغل در کانادا

تحقیق، جستجوی و درخواست شغل در کانادا می تواند یک روند طولانی باشد – شاید خیلی طولانی تر از آنچه که مورد استفاده قرار می گیرد، همانطور که ارتباطات را در خانه جدید خود ایجاد می کنید. ماهها ممکن است برای اینکه شما موقعیت حرفه خود را به دست آورید طول بکشد، بنابراین باید برنامه ریزی کنید تا اطمینان حاصل شود که ورود شما به کانادا آسان تر شود.

این یعنی:

  1. بودجه کافی را برای چند ماه اول خود داشته باشید.
  2. آماده باشید که در کوتاه مدت به شغل غیر حرفه ای بپردازید.
  3. شروع به فکر کردن و عمل کردن به حالت کانادایی تا هماهنگ شوید قبل از اینکه حتی در کانادا بمانید. این بدان معناست که سازگاری با قالب رزومه در کانادا، شبکه ای شدن و فعالانه بودن است.

بخوانید:  Finding jobs in Canada ( پیدا کردن شغل در کانادا )

https://moving2canada.com/finding-jobs-in-canada/

5. هزینه های زندگی در کانادا

با دانستن هزینه اولیه زندگی در شهر مورد قبول خود، قبل از اینکه شما حرکت کنید، از کانادا دیدن کنید. اگر شما حرکت کنید و از چگونگی اجاره یا حمل و نقل گران شگفت زده شوید، این نقص شهر نیست – این نقص شماست.

تحقیق بسیار مهم است. تورنتو و ونکوور، به ویژه در مناطق شهر، نسبتا گران هستند. از طرف دیگر، اجاره کنترل شده مونترال که دارای ارزش ملک پایین و اجاره کم است، همچنین حقوق پایین نیز دارد.

این سایت ( http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Canada ) به شما امکان می دهد هزینه زندگی بین شهرهای کانادا را مقایسه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زندگی در شهرهای بزرگ کانادا، نیز از این سایت دیدن کنید.

6. سیگار کشیدن در کانادا

سیگار کشیدن در مکان های عمومی مانند رستوران ها، فروشگاه ها، دفاتر، بیمارستان ها و سایر محل های اشتغال ممنوع است. این شامل مناطق عمومی یا ساختمان های آپارتمانی و مجتمع های اجاره ای می شود.

اگر سیگار می کشید، تنها مکان هایی که می توانید برای مصرف سیگار استفاده کنید فضای زندگی تان، وسیله نقلیه تان (مگر اینکه شما دارای یک کوچکتر هستید) و در خارج از مکان بزرگ.

7. بهداشت و درمان کانادا

سیستم مراقبت های بهداشتی در سراسر دنیا شناخته شده است که یکی رکن هایی است که به افراد تازه واردی که پذیرش شده اند، است.

این سیستم از طریق یک سیستم دولتی تأمین می شود که عمدتا رایگان به نظر می رسد و بیشتر خدمات ارائه شده توسط نهادهای خصوصی را تامین می کند.

بهداشت و درمان، اگر چه برای استفاده از برخی منابع مالی فدرال پرداخت می شود، توسط استان ها اداره می شود. یک کارت بهداشتی توسط وزارت بهداشت استان به هر فردی که برای این برنامه ثبت نام کرده است صادر می شود و هر کس همان سطح مراقبتی را دریافت می کند.

ساکنان دائمی می توانند پوشش استانی را دریافت کنند، اما در بعضی از استان ها چند ماه به طول می انجامد تا پوشش استانیش آغاز شود. در طول این دوره، بیمه خصوصی بیمه جامع بیمه در دسترس است. Cigna Global یکی از هدایت کنندگان این بیمه هاست و پوشش های 12 ماهه برای کسانی که به کانادا منتقل می شوند، دارند، صرف نظر از ملیت یا سن. برای دریافت راهنمایی آنلاین رایگان اینجا را کلیک کنید، که باید کمتر از 60 ثانیه برای تکمیل آن طول بکشد.

ساکنان موقت (به عنوان مثال، دارندگان ویزای شغلی کار در کانادا) و بازدیدکنندگان در طول اقامت خود به یک بیمه خصوصی نیاز دارند. شما می توانید گزینه های بیمه سفر کانادا را در اینجا بررسی کنید.

بخوانید:  healthcare in Canada

8. گواهینامه رانندگی کانادا

بسیاری از آزمونها یا معایناتی که در کشور خود انجام داده اید ممکن است در کانادا معتبر نباشند یا برای تبدیل آن به کارهای اداری نیاز داشته باشید.

مجوزهای رانندگی به دو دلیلی یک میدان مین هستند.

اولا، مجوزها توسط استان ها، نه دولت فدرال، و استان ها به طور مجزا قوانین و روش های آزمایشی خود را انجام می دهند.

ثانیا، کشورهای مختلف در سراسر جهان موافقت نامه های خاصی با استان ها دارند.

نگاهی به قوانین مربوط به گواهینامه بین المللی در استان یا قلمرو انتخابی خود بیاندازید و اطمینان از اینکه اسناد صحیح را قبل از اینکه وارد کانادا شوید جمع آوری کنید.

بخوانید:  Getting a driver’s licence in Canada

9. مالیات در کانادا

تحت سیستم فدرال غیرمتمرکز کانادا، مالیات در سطوح مختلف اعمال می شود. مالیات بر درآمد توسط دولت های فدرال و استانی جمع آوری می شود.

بسته به وضعيت و شرايط استخدامی شما، شما ممکن است در پايان سال مالي، بازپرداخت مالياتي داشته باشيد.

مالیات بر فروش بین استان ها از 5٪ در آلبرتا تا 14.975٪ در کبک است. اینها در ابتدا فروش اضافه می شود، نه بر روی برچسب قیمت، بنابراین توجه داشته باشید که آیتم تبلیغاتی به مبلغ 10 دلار هزینه بیشتر برای پرداختتان برای آن شما هزینه می کند.

بخوانید:  Getting a tax refund in Canada

10. منشور حقوق و آزادی کانادا

هنگام رفتن به کانادا، مهم است بدانیم که چه حقوقی در هنگام ورود و در طول اقامت تان دارید.

منشور حقوق و آزادی کانادا حقوق سیاسی خاصی را به شهروندان کانادایی و حقوق مدنی برای هر کس در کشور، از سیاست ها و اقدامات همه حوزه ها و سطوح حکومتی تضمین می کند. در انجام این کار، منشور پایه و اساس جامعه سیاسی، جامعه مدنی و اجتماعی و طرح های کلی در ورود به کانادا را می توان انتظار داشت.

ثبت شرکت در کانادا بدون اقامت بدون شریک
ثبت شرکت در کانادا بدون اقامت بدون شریک

محشر دات کام سایتی قدیمی و پربازدید!. تبلیغات در محشر دات کام به صورت کلیکی، گزینه خیلی خوب و مقرون به صرفه ای برای تبلبغات است.
هر کلیک فقط 100 تومان!
اگر مطلب "10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید" برای شما مفید بوده است با کلیک بر روی آگهی های زیر از ما حمایت کنید
و در صورت تمایل برای درج آگهی در صفحه مربوط به: 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید در وب سایت محشر، با شماره 09123833830 تماس بگیرید و یا واتس آپ پیام بدید

مطلب 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید را برای دوستان خود ارسال کنید

ارسال 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید در فیسبوک
ارسال 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید در تویتر
ارسال 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید در واتس آپ
ارسال 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید در تلگرام
خبرخوان 10 مورد از اطلاعاتی که در بدو ورود به کانادا باید بدانید

Mahshar

دانستنی فال طالع بینی بهداشت سلامت سبک زندگی سفر گردشگری آشپزی تغذیه ازدواج همسرداری ترفند بورس


فال حافظ

0